Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Külső aranyér után maradt...

Külső aranyér után maradt bőrnyúlvány? Valaki elment műtétre? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

"A külső aranyér során vérrög alakul ki, amelyet vagy műtéttel távolítanak el, vagy felszívódik magától. Ez utóbbi esetben gyakori, hogy egy kis bőrnyúlvány marad utána, amely gondot okoz például székletürítéskor, a végbél törlése során, és be is gyulladhat.

Mindenképp javasolt az eltávolítása műtéttel. Ez csupán egy pár perces beavatkozás, amely után sokkal komfortosabban érezzük majd magunkat."

[link]

#bőrnyúlvány
ma 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ellenőrzés céljából voltam proktológusnál, megvizsgált eszközösen is, mindent rendben talált, meg sem említette, hogy műteni kellene. Engem nem zavar, még sosem gyulladt be, pedig már megvan vagy 10 éve.
ma 12:18
 2/2 A kérdező kommentje:

1

Köszi. Hát engem zavar. Meg sem tudom rendesen törölni magam.

Ráadásul valahogy az egész végbélnyílás környéke "le van ereszkedve", olyan, mintha a sok erőlködés miatt lejjebb került volna.

ma 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!