Jött már ki valakinek edzés miatt aranyér ?
Figyelt kérdés
Sqjnos egy hónapja vettem észre hogy külső aranyér van melette edzek ..
Viszont vettem krémet nostmár második fajtát de nemakar múlni nem vérzik nem fáj időnként viszket de tanácstalan vagyok !
Háziorvosom aztmondta proktológushoz csak akkor kell menni ha komoly gondok vannak éw ő sem tanácsolta az edzés abbahagyását csak a hasprés kerülését
ma 08:10
1/1 anonim válasza:
Gyúrosoknál gyakori. Bármilyen megerőltetés kihozza, de ugyan úgy pl. a stressz is, vagy egy erősebb hasmenés. Én azt javasolnám, hogy picit vedd vissza a nagyobb megerőltetést, pihenj egy kicsit és használd a kúpot meg a krémet, és rostdús táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!