Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az aranyér elmúlik műtét...

Az aranyér elmúlik műtét nélkül, már nagyon nehezen viselem?

Figyelt kérdés
Három külső aranyerem van és két hete vakaródzom, meg nyilal, szúr, fáj, van mikor alig tudok elaludni.Voltam sebészeten, proktológusnál és vényköteles kúpot, Prosterisan krémet írt fel, egy hete szedem őket, plusz szoktam használni a Reparont is. Csak kérdezem, van ennek így értelme? Alig érzek változást. Mire kapok időpontot megint orvosnál eltelik ki tudja mennyi idő. Sebészetre ha bejutok ott is ki tudja mennyi idő után műtenének meg. Persze ha nem magánba megyek. Mik a kilátásaim?
tegnap 09:26
 1/4 anonim válasza:
Nekem elegem lett és megműttettem magánban. Szerintem felesleges vele szenvedni és nagyobb az esélye a szövődményeknek is, ha megmarad. 3. És 4. Stádium már épp elég problémát okoz ahhoz, hogy a műtét könnyítsen az életeden.
tegnap 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is a műtétet javaslom.
tegnap 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Szeretném, de 350ezer ft, nincs rá pénzem.
tegnap 16:04
 4/4 anonim válasza:
Akkor próbáld meg államiba
tegnap 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!