Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rendszeresen fellépő erőteljes...

Rendszeresen fellépő erőteljes végbél viszketés minek lehet a tünete? Többi lent a leírásban.

Figyelt kérdés
A férgességet nagyjából kizárhatom, mert nem ettem olyat, ami erre utalna... Meg gondolom az előbb-utóbb kiürül a szervezetből. Nem kívül, hanem a végbelem belső falánál szokott előjönni viszketés. És fontos, hogy NEM fáj, semmi fájdalom nincs, CSAK viszketés. Amikor elkezd viszketni, elég intenzív és van, hogy percekig kell az ujjammal vakargatni, hogy elmúljon a viszketés. Mindig legbelül, egy kis pontban összpontosul a viszketés. És van tapintható, húsos csomó a bejáratnál, szabad szemmel is láttam. Mi lehet ez? Aranyér? Nemi szemölcs? Szoktam kenegetni. Kell aranyérműtét? Mennyire fájdalmas? Jobb lesz utána? A gyűrűzés is fáj, vagyis utána?

ma 16:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy övsömör lenne?
ma 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Aranyér simán lehet. Kenőcs, és kúp megoldja, de érdemes menni dokihoz, ne kísérletezgess házi készítményekkel. Vakarásról meg szokj le.
ma 16:53
 3/6 A kérdező kommentje:
2# Próbáltam kenőcsöt és kúpot is, de a kúp után újra előjött. De én azt hittem az aranyér az fáj is, de székelésnél nem szokott fájni.
ma 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:

De ugye a kezedet megmosod utána, miután belenyúlkálsz a seggedbe?

Vagy azzal fogdosol össze mindent?

ma 17:49
 5/6 A kérdező kommentje:
4# Nem jókedvembe nyúlkálok, hanem mert viszket. Igen, kezet mosok.
ma 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Jól van sértődj meg! Emberek jönnek ki úgy a wc-ről hogy nem mosnak kezet!

K igénytelenek! Aztán mindent megfogdosnak, te meg leszel beteg!

ma 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!