A nemi szervem körül ahol a comb végződik rendszeresen leizzad a bőr ami viszketéshez vezet és oly modon hogy nem tudom megállni hogy ne kaparjam sokszor sebesre. Ha nincs leizzadva sokszor záraz és akkro azért viszket. Mitől lehet?
több féle kenőcsöt probálltam már de semmi javulás.
segitsetek kérlek.. higéniailag nincs gondom odafigyelek mindenre hogy tiszta legyen...
de már nagyon zavar
Ostoba válasz,hogy ez a szőrtől lenne,ennek leborotválása segitene.A testünk tele van izzadás miriggyel ,hisz ezzel oldódik meg a hőszabályozás .Ahogy a 2 es írta,melegben a hintőpor a legjobb.ha érzed száraz a bőröd ,akkor meg
testápolóval kenjed .Amikor leizzad,gombák keletkeznek ,ilyenkor először canesten oldattal kend be.Utána már a hintőpor is meggátolja a gombák keletkezését. Ahol érzékenyebb a bőrünk,akár fürdés után is száraznak
érezzük .
probáltam canesten oldatokat de nem hatott...
a válaszokat köszönöm nagyon hasznosak
A canesten még a makacs gombákat is le szokta takarítani .
Persze nem 1-2 alatt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!