Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A nemi szervem körül ahol a...

A nemi szervem körül ahol a comb végződik rendszeresen leizzad a bőr ami viszketéshez vezet és oly modon hogy nem tudom megállni hogy ne kaparjam sokszor sebesre. Ha nincs leizzadva sokszor záraz és akkro azért viszket. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

több féle kenőcsöt probálltam már de semmi javulás.

segitsetek kérlek.. higéniailag nincs gondom odafigyelek mindenre hogy tiszta legyen...

de már nagyon zavar

2013. szept. 1. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogy állsz a pucérkodással? Mert ha lehetőséged van rá, akkor otthon szellőztetheted a combtöved, pl. gépezéskor, s ilyenkor törölközőt teszel magad alá.

Szerintem is gombás lesz, Canesten mellett jó lehet a teafás krém, betadine is.

2013. szept. 1. 19:50
 12/15 A kérdező kommentje:

mindegy mit veszek fel

ha mezitelen vagyok is leizzad...

2013. szept. 1. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Szépen leszavaztak,de higgyél nekem. 16 éves bőrgyógyászati tapasztalattal,írtam,amit írtam.

Olvasd el kérlek ezt is:

[link]

2013. szept. 1. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Én minden összeérő testrészemet fürdés után bekenem sudocremmel. Ezt megelőzésképpen. Volt hasonló gondom. Bőrgyógyász Travocort krémet írt. Gyors hatása volt, szerencsére.
2013. szept. 2. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja. Legjobb olyan krém ami gombaölőt és szteroidot is tartalmaz,de ezeket recept nélkül nem lehet venni.
2013. szept. 3. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!