Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hová fordulhatok esetleg...

Hová fordulhatok esetleg kérhetem a háziorvost hogy utaljon be ?

Figyelt kérdés
Külső aranyerem van elviekben ! Egyszer már voltam melette edzekmondta hogy kerüljem a hasprést plussz írt kenőcsöt ! Fénykép alapján mutattam meg neki a végbél tájat ! Most újra viszketést érzek nem fáj a szekélés ilyenek viszont megfotóztam a végbelnyílást és megvan duzzadva ilyen kékes szinű és nem múlik .. segítenétek ?

febr. 5. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Proktológus, aki ezzel foglalkozik.

Ha nem akarsz orvoshoz menni, kezdetnek elég a reparon krém, esetleg kúp, ami enyhíti a tüneteket, illetve egy detralex kúra (Aranyeres roham esetén az első 4 napon keresztül napi 6 tabletta (2x3 tabletta), majd további 3 napon keresztül napi 4 tabletta (2x2 tabletta), étkezés közben bevéve.) -ezektől általában elmúlik, de ha nem múlik, vagy sűrűn előjön, menj el szakorvoshoz, aki nem fotó alapján diagnosztizál.

febr. 5. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Proktológia vagy sebészet.
febr. 5. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Sima sebészetre beutalhatnak vele ??
febr. 5. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Sebészetre nem kell beutaló.
febr. 5. 22:13
 5/5 qaí válasza:

Detralexet próbáld meg 2x2. Vény nélkül kapható. Emellett mehet a kenőcs, kúp. Sztem a gyógyszer sokat segíthet, nyilván ha nem segít akkor proktologus. De reméljük nem lesz rá szükség.

Egészségügyi asszisztens.

tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!