Lázcsillapító sem viszi le a lázamat (39 fok), mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Valószínű influenzás vagyok, kedden még csak hőemelkedésem volt, tegnap volt már 38,5 fokos lázam, ma 39 fokot mértem. (végülis így csak 2 napja vagyok lázas még) Egyébként hidegrázásom van, végtagfájdalom, és nagyon erősen folyik az orrom, állandóan fújom.
Nem volt még sose ilyen magas lázam, ezért nem tudom van-e okom aggódni? Próbáltam telefonon elérni a háziorvost, de nem sikerült.
ma 17:23
1/3 anonim válasza:
Mint a gyerekeknél, hűtőfürdő. Legyen kellemes, amikor beleülsz, aztán ücsörögj benne, amíg ki nem hűl. Viszont fontos, hogy ne varj addig, míg vacogi kezdesz benne, mert az megint felviszi a testhőd.
Másik a priznic: hideg borogatás a csulkódra, bokádra.
2/3 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, nem is jutott eszembe, szerencsére sose volt rá szükség, illetve gyerekként talán valami rémlik. Kipróbálom, köszönöm a segítséget.
ma 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!