Ha hagyom a lázat dolgozni, akkor talán előbb gyógyulhatok?
Figyelt kérdés
Szóval ugye azt mondják, hogy a láz az jó, mert akkor dolgozik a szervezet a vírussal szemben.
Influenza szerű akármit szedtem össze, fújom az orrom és dél óta megy felfelé a lázam.
Hagyjam tombolni vagy vegyek be lázcsillapítót?
tegnap 17:41
1/3 Kószahal válasza:
Jaj, ha már rosszul vagy a láztól, tessék csillapítani. Nem az a cél, hogy hagyd tombolni és szenvedj! 40 fokig simán felugrott nekem is Karácsony körül az influenza miatt, amikor nem figyeltem, szédültem, minden bajom volt, utána már 38-39 között nyúltam a gyógyszerért.
2/3 anonim válasza:
38.5-ig nem kell, utána igen. Bár volt már, hogy 39-nél se vettem be, csak lefeküdtem aludni.
3/3 anonim válasza:
Engem a láz teljesen ledob a lábamról. Moccanni sem bírok. Ezért ilyen esetben bizony használok lázcsillapítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!