Ínhüvelygyulladásból mennyi idő múlva gyógyulhatok ki? L
3 hétig tűrtem, hogy fáj a jobb csuklóm, mert aztán már el kezdtek zsibbadni az ujjaim is, nem tudtam írni tollal se, mert a tenyerem is fáj, és már a karom is végig a könyökömig. Az orvos begipszelte egy hétre és gyulladáscsökkentőt adott. Viszont mikor lekerült a gipsz, nem javult semmit, ezért elküldött fizikotherápiára, és kenegetnem kell Voltarennel, fáslizom, meg továbbra is szedem a gyulladáscsökkentőt. Sajnos munkából nem maradhatok ki, ezért amint levették a gipszet, mentem vissza dolgozni. Próbálom kímélni, de minden nap fáj. Lassan már 2 hónapja.
Mikor fog vajon elmúlni? Eddig 5 fizikon vettem részt, és 10 alkalom van felírva. Lehet kellesz mennem többet?
Nekem is van hosszú évek óta, nem nagyon lehet vele semmit csinálni. Sajnos, elkerülhetetlen, hogy használjuk a kezünket, és a terhelés csak ront a helyzeten.
N
4 ujjam, hüvelyk nem. Neked mindegyik?
Meddig kell gipszben lenned?
Minden orvos mást mond. Nekem tegnap volt kontroll, de csak bementem, ránézett a gipszre es most másik orvos volt, eddig július 4 volt a levétel időpontja, ez a doki meg július 11-ét mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!