Ínhüvelygyulladás gyógyítására használ-e a tusolórózsás locsolás az adott területre?
Igen, az biztos. De először van életemben ilyen, és már nem tudom visszacsinálni.
Kenem, meg csuklómerevítőt szoktam használni.
Krémeztem, lámpáztam, injekció kúrára jártam, fásliztam. Egyik sem segített.
Elmentem egy másik orvoshoz, ő azzal kezdte, hogy teljes nyugalom kell és ezt csak akkor tudjuk elérni, ha begipszelnek. Egy hónapra kaptam az egész kezemre, ujjakkal együtt. Nem túl jó a gipsz, de így egy hét után már érzem, hogy jobb.
Nekem tavaly a lábamban volt gyulladás. Mindenfele krémet, injekciót kipróbáltam már.
Nekem magánorvos mondta végül hogy másnap menjek be hozza a kórházba rendelésre és gipszbe tesznek.
6 hétig lesz rajtam gipszcsizma talptól combig.
Kérdező, mi lett végül?
Nekem is gyulladás van a kezemben, gipszelni akartak, de nem engedtem, megyek magánorvoshoz.
Utolsónak: mennyi ideje áll fenn a gyulladás és milyen kezelést kaptál eddig?
Azért kérdezem, mert rögtön nem tesznek gipszbe, az már akkor van, ha több kezelési módszer sem hat. Olyankor kell teljes nyugalomba helyezni, ami csak gipszeléssel érhető el. Magándoki ugyanezt fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!