Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Súlyos ínhüvelygyulladás és...

Súlyos ínhüvelygyulladás és még valami?

Figyelt kérdés

Van egy több mint egy éve kezeletlen ínvhüvelygyulladásom, ami most már az egész bal karomat „eszi”. Először csukló, alkar, de most már a könyökömön megjelent egy duzzanat, illetve a vállam is fáj. Reggelente konkrétan nem tudom kinyújtani a karom, napközben sem teljesen. Mindezek mellett úgy két hónapja a mellkasom bal oldala is megdagadt, illetve a törzsem felső része is fáj, ugyanott, bal oldalt. (Voltam szív ultrahangon, EKG-n, mellkas RTG-n, de ezek nem mutattak semmilyen eltérést. Holnapra végre kaptam időpontot a háziorvosomhoz, megnézetem vele, de mivel erről így semmit nem találtam a neten, gondolom megkérdezlek Titeket, hátha volt már valaki hasonló cipőben és meg tudja osztani a tapasztalatait.) Ez ennyire ki tud sugározni?

Minden választ előre is nagyon köszönök!

2021. máj. 12. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért kezeletlen? Lehet,h ogy begipszelik.
2021. máj. 12. 22:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam a háziorvosnál, Medrolt írt fel rá. Viszont iszonyat sok rosszat olvastam erről a gyógyszerről, úgyhogy talán kihagyom. Eleve magas a vérnyomásom, amire szedek külön gyógyszert, de ez még azt is megemeli az olvasottak alapján. Nem hiányzik nekem ez. Kivárom a szedési időt és azt fogom mondani a dokimnak, hogy nem használt. Az olvasottak alapján ez nem tűnik gyógyszernek...
2021. máj. 13. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2023. szept. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!