Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan szabaduljak meg műtét...

Hogyan szabaduljak meg műtét nélkül az aranyértől?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Október 31.-én szültem, sajnos szülés után székrekedésem és külső aranyerem lett. Először 2doboz reparont hasznàltam kenŏccsel együtt nőgyógyàsz javaslatára, természetesen semmit nem hatott.

Ezután elmentem magán proktológushoz, aki helyre hozta a székrekedésem és mivel szoptatok kaptam úgy nevezett " kuti féle kismama kúpot" (napi 3x1, 30db volt benne). Ettől sem múlt el, csak hasznàlata alatt nem fáj, nem viszket. Viszont, ha elfogy pár nap utàn újra bedurran és fáj. Ezután kaptam még egy dobozzal, aztán mèg eggyel és 3.kúrában már egy kenŏcsöt is. "Kuti féle végbélkenőcs" ez van ráirva. Lassan ismét elfogy, de csak nem múlt el. Azt mondta legutóbb, hogyha ez sem segít akkor műtét. Viszont arról azt olvastam, hogy műtét utan az nagyon fájdalmas. Nekem viszont itthon van a 2 hónapos kisbabam és 2 iskolas koru gyerekem, akiket vinnem kell iskolàba, el kell őket látnom. Segítségem 0. Az lenne a kérdésem, hogy mivel pròbálkozzak mèg, hogy elkerüljem a műtétet,illetve mi bajom lehet, ha nem műtenek meg és ott marad, meddig élhetek kúpokon? Köszönöm, ha segîtesz egy elkeseredett édesanya. :(

jan. 18. 13:48
1 2
 11/11 anonim válasza:

17 éves koromban kezdődött. Jelenleg 22 éves férfi vagyok. Igen, folyamatosan használok rá kúpot és kenőcsöt. Végleges megoldást nem jelent, de egy időre csökkenti a tüneteket. Azt javaslom, próbálj ki több kenőcsöt néhány havonta, ha nem szeretnél szike alá "feküdni". Egy hónap használat után már kell jelentkeznie javulásnak/összehúzódásnak.

Talán én is műtétre adom majd a fejem. Épp kerestem egy másik város klinikai központkát. Még fiatalok vagyunk. Ne éljünk úgy, hogy 60 éves öreget játszunk, mert ez a betegség megöregíti az embert..

jan. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!