Budaoest Uzsoki Kórház, Fül Orr gégészetről mi a vélemény? Műtétre gondolok leginkább, orrpolip, mennyire profik? Félek...
Figyelt kérdés
#Uzsoki Kórház # Orr polip műtét # Fül orr gégészeti Orvodok# Profizmus? # Félek
ma 11:23
1/1 anonim válasza:
Egy hónapja voltam bent, normálisak az orvosok, különösen Móri Péter Főorvos úr! Engem ő műtött és végig kísér jelenleg is, lelkiismeretes közvetlen és kiváló szakember. A másik két Főorvos nem nagyon végez műtétet illetve ritkábban van bent. Főnővér is kedves és a végén én kávé kapszula és teával köszöntem meg a nedvesseget. Csokit édességet nem kérnek mivel mindenki azt visz nekik,viszont kávét és teát isznak rendszeresen ezért is jobban örülnek neki mint bármilyen édességnek. Ha van kérdés szívesen válaszolok,akár privátban is. Nem kell félni tőle, túl leszel rajta és egy hét múlva már sokkal könnyebb lesz. Pár napig még bent tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!