Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szteroidos orrspray hosszantar...

Szteroidos orrspray hosszantartó használata okozhat orrpolipot? Berodual N-ről olvastam torokgyulladást okozhat.Én ínhalálva kaptam kórházban,mert fulladtam.Utána mikor kijöttem a kórházból,kb 1héttel később éreztem,hogy tele lett az orrmelléküregem

Figyelt kérdés

...Váladékkal.Rendesen fájt az arcom is. Így újra kellett szteroidos orrpsrayt használnom, amitől meg elrekedtem.

Gégész gyomorra írt fel gyógyszert, meg arckoponya CT-re küldött.

Köptetőt is kaptam, mivel mondtam, hogy jött fel egy adag zöldes váladék. A köptető segít, jön rendesen.

Viszont most nem tudom, hogy mitől alakulhatott ki az orrpolip ?

Mert hogy soha egy doki sem mondta.

Sőt november elején fiberoszkóppal nézték alaposan,azt mondta polip nincs csak duzzadt.

Decemberben meg kimutatta az arckoponya CT hogy mégis van több is.

A vizsgálatra amúgy orrsövény ferdülés miatt küldtek el, de elvileg az nem vészes.

Állandóan beteg vagyok...

Kontrollra csak januárban fogadnak valamikor.

Hullhat emiatt a hajam ?

Gerinc műtét után ment el sok, akkor a szteroidos infúzióra gondoltam attól.

Valamennyi visszanőtt, kezdett volna helyre állni.

De covidos lettem, miután kijöttem a kórházból akkor indult meg durván.

Főleg elől homlok felett.

Kivagyok már tőle.

Azt olvastam, hogy a polip visszanőhet.

Akkor van értelme a műtétnek ?

#orrpolip#mometason#berodual#hajhullás#orrpolip műtét#mik a tapasztalatok
dec. 23. 19:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!