Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Krónikus végbélrepedés kinek...

Pista1979 kérdése:

Krónikus végbélrepedés kinek gyógyult már be mütét nélkül?

Figyelt kérdés
Való színű krónikus végbélrepedésem van. Fáj, csíp, ég, kemény székletkor pedig vérzik. Kijáratnál van egy csomó szerüséget ami fájdalmas, való szinü az a seb.Mindenhol azt olvasom hogy csak mütéttel lehet kezelni, van itt olyan akinek begyógyult mütét nélkül?

#Krónikus végbélrepedés #Végbél csomó
ma 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez igy innen inkabb aranyernek tunik :DD

Hasznalj kupot, kremet.

Es az etkezeseden valtoztass gyorsan, egyel tobb rostot, mert nem kene, hogy kemeny legyen a szekleted.

ma 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
De ott van ahol a seb, hátsó résznél a hosszanti kijáratnál. Doki vizsgálata után vettem észre és nemtudom előtte is ott lehetett. KB 3 hete van, rectogesic krémet szoktam nappal használni de fejfájós. Elkezdtem zabkását és több rostot enni, inni több vizet... Csak az a fájdalmas csomó zavar... úgy néz ki mint egy szirom a párom szerint.
ma 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!