Krónikus végbélrepedést minden esetben műteni kell?
Nekem 40 éves koromban diagnosztizálták. (A szülinapomon.) Kaptam egy spéci, gyógyszertári kúpot, 20 darabot. El kellett volna használni mind a húszat és utána elmenni vissza kontrollra. Természetesen nem így csináltam. Elhasználtam asszem nyolcat vagy tízet, a maradékot eltettem (fridzsiderbe). 10 év telt el azóta, olyan gyógyszereket szedtem, amiktől krónikus székrekedésem volt és semmi, de semmi nem segített rajta (sem gyógynövény, sem hashajtó, semmi) és még mindig nem kellett műtétre mennem... Talán az első 5 év során elhasználtam a maradék kúpokat, a második 5 év során kb. 1 nap alatt elmúlt a vérzés, így nem is mentem vissza kontrollra sem.
Persze ha a probléma fennállt volna 1 napnál tovább, visszmentem volna kontrollra és újabb kúpokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!