Kb 2 hete nagyon faj a fejem a jobb tarkóm de van hogy az egesz. Illetve mar 2-3 honapja nagyon szedulok leginkabb akkor ha csinalok valamit de van hogy fekve is es ramtörnek ilyen gyengesegek ajulas kozeli allapot. Ez lehet agydaganat?
Doki mit mond? Én pl feküdni egyáltalán nem tudok ( volt, hogy a dokinál, mikor le kellett feküdni, akkor is elkapott), se könyvet olvasni, se nagyon lefelé nézni, tehát pl a telefon is szemmagasságban van tartva,meg a laptop is. Szintén ismerős az ájulás közeli állapot, illetve nálam pl egyből fellép egy erősebb szédülésnél, fejfájásnál az, hogy nincs erőm megszólalni. Király egy állapot.
Amennyiben voltál orvosnál, csak mondott valamit. Ha nem, akkor mihamarabb irány a szakorvos!!
Mint írták lehet folyadékhiány, fülprobléma, daganat, de érelmeszesedés is! Többek között.
Én az állandó szédüléssel és hányingerrel mentem kivizsgálásra. Semmi extrát nem találtak,egy ciszta van hátul a tarkóm felett, de arra is azt mondta az orvos, az nem okoz ilyen tüneteket.
Végül a neurológus azt mondta, rendszeresebb, egészségesebb táplálkozás, kevesebb éjszakázás (éjjel dolgoztam), több víz.
Jaa 1,5 eve voltam MR-en akkor negativ volt minden.
Ha meszesedes lenne az ennyi ido alatt kialakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!