Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kb 2 hete nagyon faj a fejem...

Kb 2 hete nagyon faj a fejem a jobb tarkóm de van hogy az egesz. Illetve mar 2-3 honapja nagyon szedulok leginkabb akkor ha csinalok valamit de van hogy fekve is es ramtörnek ilyen gyengesegek ajulas kozeli allapot. Ez lehet agydaganat?

Figyelt kérdés
Agydaganat

tegnap 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy simán magas a vérnyomásod.
tegnap 17:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Szoktam mérni de az rendben van!
tegnap 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Agyi érelmeszesedés, ciszta a fejben, góc a fülben, vérnyomás, de simán lehet kevés folyadék bevitel is.
tegnap 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Doki mit mond? Én pl feküdni egyáltalán nem tudok ( volt, hogy a dokinál, mikor le kellett feküdni, akkor is elkapott), se könyvet olvasni, se nagyon lefelé nézni, tehát pl a telefon is szemmagasságban van tartva,meg a laptop is. Szintén ismerős az ájulás közeli állapot, illetve nálam pl egyből fellép egy erősebb szédülésnél, fejfájásnál az, hogy nincs erőm megszólalni. Király egy állapot.

Amennyiben voltál orvosnál, csak mondott valamit. Ha nem, akkor mihamarabb irány a szakorvos!!

Mint írták lehet folyadékhiány, fülprobléma, daganat, de érelmeszesedés is! Többek között.

tegnap 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy én voltam már 4-5 neurológusnál, előtte házidokinál, majd, amikor nagyon felerősödik, félájultan kórházban. Ott mondták ,akár egy nátha is rámehet az egészre.. Én már több, mint 10 éve küzdök vele. 4-es voltam.
tegnap 17:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Es neked allapitottak meg valamit?
tegnap 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Én az állandó szédüléssel és hányingerrel mentem kivizsgálásra. Semmi extrát nem találtak,egy ciszta van hátul a tarkóm felett, de arra is azt mondta az orvos, az nem okoz ilyen tüneteket.

Végül a neurológus azt mondta, rendszeresebb, egészségesebb táplálkozás, kevesebb éjszakázás (éjjel dolgoztam), több víz.

tegnap 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Jaa 1,5 eve voltam MR-en akkor negativ volt minden.

Ha meszesedes lenne az ennyi ido alatt kialakul?

tegnap 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
4-5-ös vagyok. Elvileg jóindulatú szédülés ( nem ugrik be a pontos neve), van rá torna. A papíromon azonban (többek között) agyi arteriosclerosis van írva. Viszont!!! a drnő nem mondta, de ha nem felejtem el, akkor rákérdezek legközelebb. Van millió más bajom is, jó lenne, ha 30 fölött nem kellene lassan temetnem magam.
tegnap 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
1,5 év alatt alakult ki egy másfél centis epekövem. Szóval bármi kialakulhat rövid idő alatt.
ma 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!