Agydaganat lehet ez?
furcsa rosszullétek gyötörnek gyengeség álmosság néha szédülés hányinger
Van olyan nap hogy semmi baj nincs másik nap meg megint rosszab mint ha az orrom és az arcom nyomodna
A fejem nem gyakran fáj egy héten 1-2szer de elmulik utana gyogyszerre vagy pihenesre
Az izmaim honapok óta rangatoznak a labamon néha a karomon de inkább a lábamon de az már kb 10honapja fen áll orvos nem küldött vele sehova magneziumot szedek.
De az a furcsa erzes mindennap mint ha nyomodna az arcom gyenge vagyok és feledékeny sokszor szetszort vagyok szerintetek utalhatnak agydaganatra?
1honapos verkepen maj funkcios elteresim voltak es uh-n kiderult meg van nagyobbodva vagy lehet az okozza a tuneteket? Neha van hasi diszkomfort erzesem puffadas stb
De inkabb ez a szedules nagyon aggaszt es lenyomottsag meg elfelejtek dolgokat
Estere jobban vagyok delutan erzem furán magam reggel nincs eros fejfajom se hanyingerem csak almos es gyenge vagyok egesznap
Voltam orvosnal es ra fogta lelki dolgokra sehova se kuldott jelenleg maganba nem tudok menni csak a jovohonapba idopont is kb akkora lenne szoval az most kizart
Neha furan latok mint ha homályos lenne de ez csak par mp-ig tart
Egyebkent az optikaba azt mondtak nincs baj a látásommal
Szerintetek lehetnek agydaganat jelei? Meg meg annyi hogy furcsa dolgokat almodok folyamatosan ami eddig nem volt jellemzo rám de a májam is nagyin meg viselt lelkileg hogy mitol lehet de azzal kapcsolatba mar a jovohetre van idopontom de a többi tünetemet nem tudom összefüggésbe hozni vele :(
Lehet hogy csak a stressz, ami felzabálta az energiakészletedet.
Komoly testi-lelki megterhelés, kimerültség is okozhat ilyeneket.
Első körben sok víz, egészségesebb ételek és több alvás/pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!