Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Zöldhályoggal kezelnek 6 éve...

Akos2002 kérdése:

Zöldhályoggal kezelnek 6 éve de az utóbbi 2 évben nem voltam kontroll vizsgálaton 2 hete pedig észrevettem hogy romlott a látásom a bal szememen Pár napja enyhe tartós fejfájásom van bár az időjárás is nagyot változott Félek,lehet hogy agydaganat?

Figyelt kérdés

jún. 1. 17:48
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Először menj el szemészetre.
jún. 2. 08:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem agydaganat. Csak meg kellene jelenni a kontrollon.
jún. 3. 17:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Csütörtökre kaptam időpontot szemészetre de még mindig érzem ezt a tompa fejfájást és gyógyszer sem segít nagyon …

Nagyon aggódom

jún. 4. 07:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Romlik a látásod, amit nem korrigálsz, így az agyadnak kell korrigálni. Emiatt fáj a fejed.

Ezért kell megjelenni a kontrollvizsgálatokon.

jún. 4. 07:36
 5/6 A kérdező kommentje:
A szemcseppet rendszeresen használtam ebben az esetben is romolhat a látás ?
jún. 4. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:
A szemcsepp szerinted korrigálja a dioptriahibát, amit a zöldhályog okoz, ha visszatér? Mit nem értesz azon, hogy a szemed romlását korrigálni kell? Szemüveggel például. Nem véletlenül kell menned a kontrollra!
jún. 6. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!