Ez lehet agydaganat?
Egy hete volt egy váratlanul fellépő beszéd és látászavarom. Aznap utána még fájt a fejem.
Azóta néha érzem, hogy jobb oldalt hátul zsibbad a fejem.
Azt sem tudom milyen orvosnál kezdjek, hova menjek. Félek...
Minden napnak úgy kezdek neki, hogy csak nehogy a munkahelyen legyen ismét egy ilyen beszédzavar, mert akkor mások is észreveszik.
N
Csak ha bármilyen kezelés vagy műtét szükséges, én nem vállalnám egyiket sem.
Tisztában vagyok vele, hogy nem fogok sokáig élni, de meg is erősítettél ebben.
Akkor meg a legjobb lesz ha elrendezek mindent előre (pénzügyek stb.) De akkor azzal is igyekeznem kell.
Persze, írj végrendeletet, intézd a temetésed!
Istenem, de komolyan... 🤦♀️ Ne a Google-el diagnosztizáltasd már magad, meg random vadidegen emberekkel, hanem menjél orvoshoz! Mi ezen a bonyolult?!
#5: Így van. Egyből rá kell fogni az emberre ismeretlenül, hogy elmebeteg is.
Ezért kár ide írni egyébként. A rosszindulat főleg nem hiányzik nekem most.
Többieknek köszönöm a választ!
Holnap délutános a háziorvos. Ma délig rendel, én meg dolgozok.
Tudom onnantól megindul a lavina. Vérvétel, kivizsgálások stb.
Eddig a legnagyobb betegségem a mandulagyulladás volt, úgyhogy nem vagyok ezekben a dolgokban járatos.
Azért meg hadd ne könyveljen már el senki pszichés betegnek, mert mondjuk úgy döntenék nem szeretném vállalni a kezeléseket. Ezekhez semmi köze a gyakoris megmondóembereknek.
Itt nem arról van, hoyg vállalsz-e valami kezelést, hanem hogy egy orvossal felállíttatsz egy diagnózist - ami alap lenne minden normális ember számára.
UTÁNA, ha VAN diagnózis, gondolkodhatsz, mit vállaszt és mit nem, de adott esetben megfelelö életmód, esetleg gyógyszer elég a veszély megszüntetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!