Az agydaganat az egész fejben okoz fájdalmat, vagy van olyan is, hogy csak az egyik oldalon?
Már lassan egy hete múlni nem akaró jobb oldali fejfájásom van, ami bólogatásra vagy döcögésre erősödik…
Nagyon aggódom, hipochonder vagyok (…) És szörnyű halál félelmem van…
Utána olvastam a tüneteknek, és sehol nem írják hogy egyoldali, a többi tünetet meg igazából nem stimmel, csak talán a pánik okozza (remegés, szédülés, és hajlamos vagyok pánik helyzetben azt érezni, hogy fura a látádom)
Napi több pánikrohamom van mióta ez elkezdődött, voltam háziorvosnál, megvizsgálta a reflexeimet, és mindent rendben talált… CT beutaló helyett felhívta a pszichiáteremet, akit hétfőn kell felkeresnem, és lehet hogy be akarnak fektetni…
Körülöttem mindenki mondja hogy semmi baj, de én rettegek!
Akinek van tapasztalata mit gondol? A fájdalom az egész fejet érinti agydaganatkor, vagy van olyan is, hogy csak az egyik oldalra lokalizálódik?
Előre is köszönöm…
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!