Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganatom lehet?

Agydaganatom lehet?

Figyelt kérdés

Pár hete elkezdtem rosszul lenni főleg ha kimegyek a házból de a házban is de jobban delután reggel is van hanyingerem szedülés de nem hányok sugárba nyomás érzet van a fejemben meg izomrangasaim vannak a lábamban karomban de az kb már 1éve hogy van

Háziorvos nem küld sehova laborba voltam pár napja oda is ugy mentem hogy szedultem utkozben is a vérképen vérsüllyedés crp ilyesmik rendbe voltak szinte minden rendbe volt bilirubin szint volt kicsit emelkedett es a koleszterin

A fülem gyakran be gyullad de a füllor gégeszeten nem emlitettem a szedulest olvastam füllel is összefüghet de kaptam rá fülcseppet ugyanugy szedulok meg ilyen remegesek törnek rám

A gerincem is eleg ferde az tavaly egy rongten mutatta ki azt mondtak nincs jo allapotba de az okozhat ilyen tüneteket?

Egyebkent a hatam soha nem fajt

Inkabb ez a nyomas erzet egesz delutanos rosszullet zavar meg feledekeny vagyok néha mint ha nem tudnam mit kell mondani félek hogy daganat

De a vérképem is rendben volt

Szerintetek mit tegyek most magan uton nem tehetem meg az mr-t nincs is a kozelbe csak olyan hogy a haziorvos ala irja de o ugy se fogja a vernyomasomat mondta az teljesen rendbe van

Szerintetek mit csinaljak? Szorongok is hozza tennem de ilyen tuneteim meg sose voltak kint ha nem birnam tartani a fejem ajulas erzetem van

Reggel nem vészes delutan a legrosszab este picit megint jobb és ez megy mint ha nem is én lennék

szept. 26. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az étkezéseddel fog összefüggni. Vagyis inkább az inzulinoddal? Miket eszel? Simán lehet inzulinrezisztencia.

Nézz rá diétát, ha használ akkor már pár napon belül észlelni fogod a változást. Pl teljes kiörlésű dolgokat egyel, zéro édesség és cukros üdítő, stb

szept. 26. 16:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez neurológiai kérdés.
szept. 26. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!