Agydaganatom lehet?
Pár hete elkezdtem rosszul lenni főleg ha kimegyek a házból de a házban is de jobban delután reggel is van hanyingerem szedülés de nem hányok sugárba nyomás érzet van a fejemben meg izomrangasaim vannak a lábamban karomban de az kb már 1éve hogy van
Háziorvos nem küld sehova laborba voltam pár napja oda is ugy mentem hogy szedultem utkozben is a vérképen vérsüllyedés crp ilyesmik rendbe voltak szinte minden rendbe volt bilirubin szint volt kicsit emelkedett es a koleszterin
A fülem gyakran be gyullad de a füllor gégeszeten nem emlitettem a szedulest olvastam füllel is összefüghet de kaptam rá fülcseppet ugyanugy szedulok meg ilyen remegesek törnek rám
A gerincem is eleg ferde az tavaly egy rongten mutatta ki azt mondtak nincs jo allapotba de az okozhat ilyen tüneteket?
Egyebkent a hatam soha nem fajt
Inkabb ez a nyomas erzet egesz delutanos rosszullet zavar meg feledekeny vagyok néha mint ha nem tudnam mit kell mondani félek hogy daganat
De a vérképem is rendben volt
Szerintetek mit tegyek most magan uton nem tehetem meg az mr-t nincs is a kozelbe csak olyan hogy a haziorvos ala irja de o ugy se fogja a vernyomasomat mondta az teljesen rendbe van
Szerintetek mit csinaljak? Szorongok is hozza tennem de ilyen tuneteim meg sose voltak kint ha nem birnam tartani a fejem ajulas erzetem van
Reggel nem vészes delutan a legrosszab este picit megint jobb és ez megy mint ha nem is én lennék
Szerintem ez az étkezéseddel fog összefüggni. Vagyis inkább az inzulinoddal? Miket eszel? Simán lehet inzulinrezisztencia.
Nézz rá diétát, ha használ akkor már pár napon belül észlelni fogod a változást. Pl teljes kiörlésű dolgokat egyel, zéro édesség és cukros üdítő, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!