Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nehézlégzés nyugalmi állapotban?

Nehézlégzés nyugalmi állapotban?

Figyelt kérdés

Nem diagnózist várok, csak hátha volt valakinek hasolnó baja, aki tud segíteni. Fél éve érzem azt, hogy nehezen tudok mély levegőt venni, szorít a bordáim alatt a hasam, és általános rossz közérzetem van emiatt. Vannak napok, amikor elmúlik, vannak napok amikor folyamatosan reggeltől estig érzem.

Voltam háziorvosnál, elküldött pulmonológiára, vérnyomás,véroxigénszint,légzéskapacitás, minden jó, az orvosok azt mondták, hogy nem látnak semmi rosszra utaló jelet. És hogy valszeg pszichés.

Sokszor izgulok mindenen/szorongok/a legrosszabra gondolok, ez mégjobban rámteszi a feszültséget, amikor nehezen veszek levegőt, mert félek hogy megfulladok egyszer. szedek magneB6-ot, iszom a citromfűteát, jógázok, légzőgyakorlatozok. 26 éves vagyok.

Aki volt hasonló helyzetben, mi segített?

tegnapelőtt 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:

El vagy hízva?

Alkoholt milyen gyakran iszol?

Orrsövény ferdülésed van-e?

tegnapelőtt 15:44
 2/3 A kérdező kommentje:

nem

ritkán

nincs

tegnapelőtt 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szorongás tünete, nekem is van.
tegnapelőtt 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!