Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid,nem covid,beteg voltam...

Covid,nem covid,beteg voltam nagyon,kór házban4nap alatt nagy mennyiségű gyógyszert kaptam.Antibiotikum extrém köhögési roham,fulladás.Szteroid.Berodual inhalálás.Okt.elején. Javult azért a helyzet,de még mindig nehezebb a légzésem.Mi segíthet?

Figyelt kérdés

#Nehézlégzés #betegség(covid) után # mivel javítható
nov. 22. 01:39
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Nézesd meg a szíved, attól is lehet köhögni, nem tudom de azt hallom hogy az oltottak mind olyan asztmatikusan köhögnek
nov. 22. 02:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt egy évvel ezelőtt, ugyanezekkel a szerekkel. engem elküldtek pulmonológiára, ahol kaptam Turbuhalert, az nagyon sokat segített. Mellette szedtem antibiotikumot, mert tüdőgyulladás hozta ki. Szintén fulladtam, Berodual, stb., vittek a sürgősségire mert nem kaptam levegőt.
nov. 22. 09:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Tüdőgondozóban voltam rtg volt meg ct. Tüdőm rendben.

Pulmonologia miben más?

Az csak magánban működik vagy sztk is van ilyen?

Turbohaler az micsoda? Rakeresek Google - n.

Én a kórház előtt nem fulladtam.

Csak nem tudtam nyelni, tele lett a, hátsó garatfal pici aftákkal amiket csak a gégész látott fiberoszkoppal. Plusz extra gyulladt torok, gége.

Hangom nulla.Vizet sem tudtam lenyelni.

Meg lángolt a fejem a laztol.

Köhögés a kórházban jött ki..

Szerintem az antibiotikumtol..

Rengeteget kaptam infúzióban.

A nyakam is vörös lett tőle.

Mindenesetre valami kell, hogy könnyebb legyen a mozgás stb levegővel.

nov. 22. 12:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Alvescot írt fel a tüdőgyógyász, de.. Nem mertem használni a leírás, meg a vélemények alapján...

Nekem 1 hangszalagom mozog.

Folyton elrekedek. Az orromra szteroidos orrsprayt írt fel azt használtam, de az is elrekesztett.

Amit te kaptál az miben más?Turbohaler szárítja a torkot?

Köszönöm

Az

nov. 22. 13:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Berodualt használhatom itthon is? Van inhalatorom meg salvus vizem is.
nov. 22. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az orvosod dolga ezeket megválaszolni, előírni. Hogy én mit kaptam, az személyreszabott.
nov. 22. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok.
nov. 22. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!