Nehez légzés? olyan érzés mintha nem kapnék levegőt?
Figyelt kérdés
19/L
Szoktam érezni de most egy ideje főleg hogy páratartalom is van nagyon sokszor erzem. De ugy veszem eszre hogy nem olyan mintha tudobol nem kapnék levegőt hanem inkabb a torkomba erzem a feszülő érzést. Viszont van mikor teljesen elvágják ezt az egeszet. Sokszor mondja mondjuk anyum is hogy o is szokott es apum asztmás. De néha megijedek főleg ha egyedül vagyok mert panikolos is vagyok es azt gondolom hogy meg fulladok.(hiába tudom hogy nem) Es az a baj hogy néha nagyon rossz dolgokra gondolok mint tüdőrák stb.
Utoljára mikor orvosnál fujtam ilyen nem tudom mit pontosan jó volt es amikor meghallgatja a hatam se hall furat.
okt. 31. 01:20
1/10 anonim válasza:
Szia! Őszintén, be vagy oltva?:))
Vagy kaptál bármiféle szurit az utolsó 3 évben?
3/10 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok beoltva de oltason kívül nem lehet semmi baja az embernek ?
okt. 31. 02:33
4/10 anonim válasza:
Nem lehet. Csak az oltástól lehet. És mindenkinek, aki be van oltva, ezentúl minden egészségügyi problémája az oltástól van. Nem tudtad?
5/10 A kérdező kommentje:
Ja ertem. Nem is tudom hogy nem gondolhattam erre magamtól!
okt. 31. 04:14
6/10 anonim válasza:
Lehet hogy csak beképzeled. Ha komoly menj orvoshoz! Ne a gyakori népétől várj olyan diagnózist amit az orvosok is csak komoly vizsgálatok után tudnak megmondani
7/10 Ypszilon1980 válasza:
Ez rákot biztos nem feltételez, mert az ha van, akkor kezelés nélkül nem múlik el, csak rosszabbodik.
8/10 anonim válasza:
Egy pulmonológus megérne egy misét. Max kapsz egy asztmapipát, nem nagy cucc, én is voltam gyerekkoromban asztmás, elég kellemetlen, amikor fulladsz. Szerintem ne várd meg, hogy rosszabbodjon. Idehaza nagyon egészségtelen a levegő, főleg télen.
9/10 anonim válasza:
Lehet pánikroham is, de a családban előforduló légúti problémák miatt egy vizsgálat valóban nem ártana.
10/10 anonim válasza:
Reflux is okoz nehéz légzést, főleg hogy a torkodban érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!