Mitől lehet az,hogy gyakran kell mélylevegőt vennem mint ha nem kapnék levegőt?
Szia!
Nehéz ezek alapján bármit mondani. Az első és legfontosabb hogy az interneten rákeresek a tüneteimre műveletről szokj le, mert ilyen banális tünetekre is a legsúlyosabb kórképeket fogja kidobni, mint pl. a légmell...
Az orrdugulás valószínűsíthetően az orrcsepp/orrspray függőséged miatt van, ehhez érdemes lenne tudni pontosan milyen szert csöpögtetsz az orrodba.
Szerintem érdemes lenne konzultálni a háziorvosoddal első körben és nem a szakrendeléseket járni. Láttatlanba én egy pulmonológiai és kardiológiai szakrendelés meglátogatását gondolnám indokoltnak.
És igen, ha ezek mind negatívak lesznek (leginkább ezt valószínűsítem) akkor elképzelhető hogy a betegségtől való félelem/szorongás okozza ezzeket a tüneteket.
Szia
Az orcseppet csak azot ahaszbalom multkor a fiamtol egy kis nathat elkaptak azota el dugul mindig lehet száraz bent a levegő és azért. Nem folyamatosan használom csak amikor tényleg elsugul nagyon.
A fülorgégén a fülem miatt voltam kis korom ota gyakran van középfülgyulladásom és most is valami fertozés volt benne és elmondtam a köhögést is és így nézte meg a gégémet azzal a pálcával.
De a nehezlégzést nem értem akkor lehet kardiologia oka pl szívprobléma?
Házirorvosal hiába beszélek komolyan se vesz mindig valami drága gyógyszert vény nélkülit szedjek valerina vagy ilyesmik oszt viszlát.
Csaladomba van szívproblémás egyébként
Szerinted akkor hoga forduljak és menyire sürgős?
Ami a legfontosabb ne keress rá a tüneteidre. Egyből olyat ír ki erre, hogy légmell vagy tüdőembólia. Én is csináltam ezt, csak magamat stresszeltem vele.
Ha komoly baj lenne, más tüneteid is lennének. Ha elmész háziorvoshoz, elmondod a panaszaid úgyis el fog küldeni kivizsgálásokra. Ahogy ez első írta pulmonológiára, kardiológiára, esetleg laborba. Valószínű, hogy mind negatív lesz. Nekem elég sokára derült ki, hogy vashiányos vérszegény vagyok és azért van nehézlégzésem. De igen, stressz, szorongás is okozhat ilyen tünetet sajnos. Nyugodj meg semmi komoly bajod nincs🙂😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!