Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasi aorta lüktet?

Hasi aorta lüktet?

Figyelt kérdés

A hét elejétől kezdve nagyon gyengének éreztem magam, kifárasztott a lépcsőzés és hasonlóak, nagyon ritkán 1-2 alkalommal úgy éreztem hogy szabálytalanul ver a szívem..

De azért azt tudni kell hogy elég szorongó típus is vagyok

Tegnap este elkezdett szabálytalanul verni a szívem otthon, már kb 15 másodperce csinálta és egyre erősebben, ami miatt nagyon megijedtem, és el is szédültem, le kellett feküdnöm a földre. Ekkor mértünk vérnyomást és 160 volt, de ez simán lehet az idegességtől is

Gyakori hogy néha néha 1-2 naponta napi , 1-2 lüktet a nyakamon az ér, illetve amin ma megint szinten bepánikoltam nagyon, hogy 10 percen keresztül olyan volt a köldököm alatt, mintha egy telefon rezegne, össze vissza

Most ez bélmozgás lehet, vagy hasi aorta?

Ha aorta miért érzem ilyen erősen?

1 éven belül volt utoljára hasi UH azon nem volt gond

Plusz 22 éves vagyok

Lehet valami betegségem?

tegnap 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is szoktam érezni a hasi aortám lüktetését. Vékony embereknél ez jellemző.

Inkább a pulzusodat kellene figyelni, hogy ilyenkor mennyi, illetve menj el a háziorvoshoz, legyen EKG, kardiológiai kivizsgálás.

tegnap 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze a szorongástól is simán lehet.
tegnap 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!