Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenés hányingerrel fura...

Hasmenés hányingerrel fura ízzel a számban mi lehet?

Figyelt kérdés

A fura íz a számban olyan, mintha gőz jönne föl a testemből, amely épp rohad szét...

Tegnap este kezdődött, ma reggel bő két óra a wc-n, nem hánytam, de nem is gyakran szoktam, viszont ingerem van...

A kérdésem elsősorban arra vonatkozik, hogy mire van nagyobb esély ezek alapján: ételmérgezés vagy vírus/baci?

nov. 29. 06:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%

Vagy 2-3 éve volt egy ilyen esetem.

A megoldás: reggelire, ebédre, vacsorára, egy szelet pirítos kenyér -szárazon- utána egy darab étcsoki, és sok citromos tea

Kb. 24 óra alatt rendbe jöttem.

(igaz, én tutira mentem, mert minden pirítós után leküldtem egy stampedli portorico rumot is)🤣

nov. 30. 00:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Gluténmentes életet élek kenyér nélkül teljesen, az alkoholt is kerülöm, ahogy gyógyszert sem szedek semmit, de én is puffasztott gabonát ettem kenyér helyett meg banánt, és tán te is túl lettél volna rajta amúgy is, glutén, gyógyszer vagy alkohol nélkül is.
nov. 30. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!