Fontolóra vegyem az orvos megkeresését?
Sziasztok!
Azért fordulok ide , mert általában jó és értékelhető válaszokat szoktam kapni. Lassan 1-1,5 hete folyamatosan általában reggelente arra kelek hogy nagyon fáj a hasam és az alhasam, megy a hasam és közben rengetegszer van hányingerem, utána olvastam , de nem vagyok abban biztos , azt állítja 1-2 oldal hogy vakbélgyulládas gyanúja .
Vannak olyanok is hogy mindig van ilyen 2-7 nap amikor nem kívánom az ételt, és van hogy fel se dolgozza a gyomrom és vissza köszön.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!

Vacsorára, reggelire pirítóskenyér üresen, egyszerű fekete tea édesítővel, vagy kevéske cukorral, facsart citromlével. Mézet ne használj. Az én teámba most almaecetet is öntöttem..(teáskanálnyit)
ha nagyon éhes lettél, akkor lágy, vagy főtt tojás pirítóssal
jobbulást.

4-es, nem kellene semmit érő tanácsokat adni, mivel gondolom nem vagy orvos, aki megvizsgálta a kérdezőt.
Kérdező: menj orvoshoz, lehet egy csomó oka.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!