Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenés hányingerrel fura...

Hasmenés hányingerrel fura ízzel a számban mi lehet?

Figyelt kérdés

A fura íz a számban olyan, mintha gőz jönne föl a testemből, amely épp rohad szét...

Tegnap este kezdődött, ma reggel bő két óra a wc-n, nem hánytam, de nem is gyakran szoktam, viszont ingerem van...

A kérdésem elsősorban arra vonatkozik, hogy mire van nagyobb esély ezek alapján: ételmérgezés vagy vírus/baci?

nov. 29. 06:56
A kérdező szavazást indított:
Nagyobb az esély a gyomorrontásra
Nagyobb esély van vírusra
Nagyobb esély van a bacilusra
Egyéb
4 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Azóta a két órát háromra cserélem, lassan három órája hasmenés... Közben meg mennem kell dolgozni...

Mondtam, hogy mi van velem a munkába, de menjek csak, azt a választ kaptam, pf, oké, majd ha fel tudok állni a wc-ről...

nov. 29. 06:58
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Beteg vagy, mit vártál? Hánysz is, akkor meg pláne. Ne tudd meg milyen buli megy a beleidben...
nov. 29. 07:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Szövegértés egyes: pont az ellenkezőjét írtam, hogy NEM hánytam, csak hányingerem van. Nem véletlenül emeltem ki.
nov. 29. 07:26
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Vegyél be egy Smectát és pihenj.
nov. 29. 07:46
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

"NEM hánytam, csak hányingerem van"

Majd fogsz, nyugodjál le...

nov. 29. 07:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek ugyanilyen baja volt múlt héten, hasmenés és hányinger, meg hőemelkedés. Szerintem vírus volt, bár senki nem kapta el tőle, ez gyanús azért :D
nov. 29. 08:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vizes hasmenésed van? Mert akkor valószínű vírus.
nov. 29. 08:40
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, főleg folyt, de azért volt benne néhány klasszikus normál darab is.

Reggeli hasmenés három órán át, durva...

nov. 29. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

Akkor ez inkább vírusos. Igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, háztartási keksz, főtt krumpli, pirítós.

Jobbulást🙂

nov. 29. 09:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi! A kekszet kihagyom, mert gluténmentesen élek, de kialudtam magam és éhesen ébredtem, úgyhogy szerintem túl is vagyok rajta, ettem vmi keveset tesztelve, hogy bennem marad-e, és igen, szerencsére, nem laktam jól, ettem volna még, de a hasam balhézott kissé, akkor inkább mégsem, amúgy sem kell degeszre enni magunkat soha, pláne nem három órás hasmenést követően, ugye?

A hányingerem is elmúlt, ki tudja, mi volt ez, de jó, hogy nem mentem be dolgozni, pedig elvárták volna, kb. K.O. szinten aludtam.

Már az első adag hasmenés után banánra vágytam nagyon, az jó is a hasmenés ellen, nem is volt itthon, mire le tudtam menni, sőt, lemenni vásárolni is szinte négykézláb, olyan szinten voltam kész, alig bírtam hazajönni, útközben majdnem elaludtam járás közben, de legalább vettem banánt, ettem egyet és lefeküdtem aludni, az jó volt.

Szerintem már átment rajtam ez a vmi, ki tudja, mi volt ez, mérgezés vagy vírus vagy baci...

Sokkal jobban is érzem magam alvás és evés-ivás után.

nov. 29. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!