Nem értem most a szívemmel megint mi van, szervi baj?
Persze, mert a buliban nem arra figyelsz, ott jó a hangulatod.
Ezt a tünetet olyan dolgok provokálhatják, mint a stressz, szorongás, időjárasi frontok, hormonok, kimerültség, bizonyos asványi anyagok (pl magnézium, kalium, stb) hiánya, nem megfelelő folyadékbevitel, koffein, vérnyomás és még ezer ok, de ahogy írtam, ez csak tünet, szervi baj nélküli tünet. Csak lehet nálad ott csapódik le, nem véletlenül hívták régen szívidegességnek.
De ha utanaolvasol a vegetatív disztóniának, abban is szerintem magadra ismersz. Az alkohol, bulizás nem túl jó... Nos, abban a pár órában oké hogy jobban érzed magad, de a labilis vegetatív idegrendszered másnap jobban megbosszulja a bulikát, mint a strapabíróbb vegetatív idegrendszerű bulizóknál.
Ezt ha előre tisztázod magadban, nem érhet majd meglepetés...
Lehet hogy van mitralis prolapszusod, ez egy pici billentyű eltérés, amivel 100 évig élhetsz, de ugyan ilyen tűnetekkel riogat, amikor épp kedve úgy tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!