Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem értem most a szívemmel...

Nem értem most a szívemmel megint mi van, szervi baj?

Figyelt kérdés
Eddig is éreztem ilyen olyan tüneteket a szívemnél, orvosnál voltam régebb picit, soha nem állapítottak semmit, mindig más orvosnál voltam azt mondták semmi bajom, most is ültem egy lánnyal az autóba s egyszer csak érzem kezdett furcsán viselkedni a szívem , ki kellett szálljak az autóból, most megint ezen kattog és ezen jár az agyam és félek is
2023. júl. 15. 03:12
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Ha az lett volna, már tovább küldték volna akkor. Azóta ha nem romlott akkor a stressz miatt lehet. Egy betegség romlik általában pár hónapon belül.
2023. júl. 18. 17:19
 22/30 anonim ***** válasza:
Leírás alapján épp elég vizsgálaton voltál. Ha lenne gyanú nagyobb gondra, tovább küldtek volna. A stressz azonban fokozhatja ezt az idegesítő tünetet, tehát ne stresszelj rajta. Pszichológushoz nem küldtek? Nekem pánikbetegségem kezdődött így.
2023. júl. 18. 17:27
 23/30 A kérdező kommentje:
Hát a háziorvosom mondta ha nem fejezem ezt be, kell keresni egy pszichológust
2023. júl. 19. 13:14
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom őszintén, vannak kérdések a fejemben. Ha iszok vagy csinálok ritkán mást is buliba semmi bajom sincs ez az egyik amin el szoktam gondolkodni, a másnap az kegyetlen szenvedés az tuti de az közbe soha nem volt semmi bajom. Ha pedig józan vagyok van olyan hetem, hónapom teljesen jól vagyok s akkor van olyan hetem vagy hónapom hogy teljesen sz@rul
2023. júl. 19. 13:17
 25/30 anonim ***** válasza:

Persze, mert a buliban nem arra figyelsz, ott jó a hangulatod.

Ezt a tünetet olyan dolgok provokálhatják, mint a stressz, szorongás, időjárasi frontok, hormonok, kimerültség, bizonyos asványi anyagok (pl magnézium, kalium, stb) hiánya, nem megfelelő folyadékbevitel, koffein, vérnyomás és még ezer ok, de ahogy írtam, ez csak tünet, szervi baj nélküli tünet. Csak lehet nálad ott csapódik le, nem véletlenül hívták régen szívidegességnek.

De ha utanaolvasol a vegetatív disztóniának, abban is szerintem magadra ismersz. Az alkohol, bulizás nem túl jó... Nos, abban a pár órában oké hogy jobban érzed magad, de a labilis vegetatív idegrendszered másnap jobban megbosszulja a bulikát, mint a strapabíróbb vegetatív idegrendszerű bulizóknál.

Ezt ha előre tisztázod magadban, nem érhet majd meglepetés...

Lehet hogy van mitralis prolapszusod, ez egy pici billentyű eltérés, amivel 100 évig élhetsz, de ugyan ilyen tűnetekkel riogat, amikor épp kedve úgy tartja.

2023. júl. 19. 14:19
 26/30 A kérdező kommentje:
De ha van ilyen mitralis prolapszusom akkor orvosok hogy nem látták vagy mondták soha sem? Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek és a segítségeket, ilyenkor megnyugszom, hogy lehet tényleg semmi bajom és 1-2 hét már nem tudom ezektől a válaszoktól megnyugodni megint jönnek a hülyeségek. Senki nem gondolná ilyen ember vagyok, kívülről teljesen mast mutatok, kinézetem is nem olyan aki betegeskedne de belülről megy a harc durván
2023. júl. 19. 22:00
 27/30 anonim válasza:
Én megértem nekem teljesen ugyan ez van nagyon nehéz.
2023. júl. 20. 05:27
 28/30 anonim ***** válasza:
A pulzusodat mérted?
2023. júl. 28. 12:08
 29/30 A kérdező kommentje:
Hat változó mindig a pulzusom van amikor 60 valami van amikor 70 valami van amikor 80 valami igy nyugalmiba
2023. júl. 29. 05:00
 30/30 A kérdező kommentje:
De légzésre nagyon durván tud változni s sokszor tudatosan is lélegzek
2023. júl. 29. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!