Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem értem most a szívemmel...

Nem értem most a szívemmel megint mi van, szervi baj?

Figyelt kérdés
Eddig is éreztem ilyen olyan tüneteket a szívemnél, orvosnál voltam régebb picit, soha nem állapítottak semmit, mindig más orvosnál voltam azt mondták semmi bajom, most is ültem egy lánnyal az autóba s egyszer csak érzem kezdett furcsán viselkedni a szívem , ki kellett szálljak az autóból, most megint ezen kattog és ezen jár az agyam és félek is
2023. júl. 15. 03:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Bele fáradtam ebbe a dologba egyszer jó minden utána megint csinálja , utána megint nem stb stb
2023. júl. 15. 07:02
 12/30 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz menj. Hipochonder vagy, ez a bajod , vagy kezdődő pánikbetegség.
2023. júl. 15. 10:01
 13/30 A kérdező kommentje:
De miért mondják ezt mindig? Ha érzem ezt a tünetet akkor hogy vagyok hipochonder és pánikbeteg, igen pánikbeteg leszek tőle, mért érzem ezt a szívbajos dolgot
2023. júl. 15. 11:18
 14/30 anonim válasza:

Nekem is mindig mondjak, nem bizonyított mondjuk.

A hipochonderek tudnak tüneteket produkálni, mivel az agy elhiszi, hogy beteg ezért képes rá. Ugyan ez a bajom de próbálok nem foglalkozni vele, elfogadni ha nagy bajom lenne látszana, meg gyorsan romlana is

2023. júl. 15. 13:12
 15/30 A kérdező kommentje:
De hogy tud olyan helyzetekbe produkálni amikor nem is arta gondolok, egy lánnyal vagyok épp dumálhatunk meg ilyenek s bumm
2023. júl. 15. 13:17
 16/30 anonim válasza:
Nem tudom , nekem is ezt csinálja akármit csinálok szerintem a tudatalattid nem tud másra gondolni .
2023. júl. 15. 13:25
 17/30 anonim ***** válasza:
Ha anatómiailag ép szíven valamint egyébként normál EKG mellett jelentkezik ES az pszichés eredetű. Valószinűleg ilyenkor több adrenalin áramlik ki és az megdobogtatja a szíved.
2023. júl. 15. 16:05
 18/30 anonim ***** válasza:

Vannak veszélytelen szívritmuszavarok. Ijesztőek lehetnek, de veszélytelenek. Ha valami komoly bajod lenne, az már kiderült volna vizsgálatoknál.

Egész napos ekg, egész napos vérnyomásmérés volt?

2023. júl. 18. 07:55
 19/30 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam életembe kórházba 2-3 éve egy napot, ez is ilyen szív eredetű dolog miatt vagy is azt éreztem és bent tartottak egy napot, ott volt valami mérés amit ujjamra is csiptettek vagy már nem emlékszek de engedtek is ki másnap
2023. júl. 18. 17:00
 20/30 A kérdező kommentje:
Soha nem küldtek tovább vizsgálatra vagy ilyesmi mindig azt mondták fölösleges és ez idegesít mivan ha tényleg van valami a szívemmel
2023. júl. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!