A szívemmel kapcsolatos félelmeimmel mit tehetnék ?
Megrémít ha gyorsabban ver és ezért a sport de sokszor a mozgás is kilőve , de ha lassabban az is mert a pulzusom gyakran 50 körüli , néha ébredés után 50-alatt vagy éjszaka, nyugtatót keveset szedek mert nem akarom hogy lassítsa , antidepresszánsból egy felet , mert félek megnöveli a qt időt.
Próbáltam több pszichiátert - pszichológust , de igazából már első alkalommal tudtam hogy idő és pénz kidobás , volt olyan akitől rosszabbúl jöttem ki mint ahogy bementem.
"Próbáltam több pszichiátert - pszichológust"
Aztán meg most itt vagy, mert a gyk biztos jobban tudja, mint ők, ugye? :)
És mért nem működött?
Kardiológia?
Az életedet is rendbe kéne hozni, kiiktatni (már amennyire lehet) a stresszt.
Én kivizsgáltattam a szívem a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben, neked is ezt javaslom. Háziorvostól kell beutalót kérni.
A lassú nyugalmi pulzus egyébként önmagában nem baj, sőt, a jó kardiovaszkuláris állapot jele.
Plusz vehetsz olyan okosórát is, ami tud egyelvezetéses EKG-t mérni, van ilyenből olcsó is, például a Withings ECG: [link]
40 alkalommal kardiológusnál? Az masszív! Nem gondoltad mondjuk már a tizediknél, hogy elhidd, hogy kutya bajod fizikailag?
Mért nem működött a pszichoterápia? És milyen az életmódod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!