A szívemmel kapcsolatos félelmeimmel mit tehetnék ?
Figyelt kérdés
Megrémít ha gyorsabban ver és ezért a sport de sokszor a mozgás is kilőve , de ha lassabban az is mert a pulzusom gyakran 50 körüli , néha ébredés után 50-alatt vagy éjszaka, nyugtatót keveset szedek mert nem akarom hogy lassítsa , antidepresszánsból egy felet , mert félek megnöveli a qt időt.
Próbáltam több pszichiátert - pszichológust , de igazából már első alkalommal tudtam hogy idő és pénz kidobás , volt olyan akitől rosszabbúl jöttem ki mint ahogy bementem.
Nem méregetem , nincs is mivel , de szorongok folyamatosan.
2022. júl. 6. 16:54
12/27 anonim válasza:
És mi van a pszichológussal vagy ahogy elnézem, már pszichiáterrel? Csak az segít! Ha nem elég a gyógyszeradagolás, akkor többet kell. Annyit szedsz, amennyit felírt?
2022. júl. 6. 17:14
13/27 A kérdező kommentje:
Ennyit beszéltünk meg , mondtam hogy nem vagyok jól - folyamatosan , azt is mondtam nem szeretnék ,- nem merek többet szedni - azt mondta nem is baj - nem is kell többet szedni.
2022. júl. 6. 17:18
14/27 anonim válasza:
Hát kéne, mert ha nem használ, akkor nullát is szedhetnél, így fölösleges. És a pszichológus?
2022. júl. 6. 17:20
15/27 A kérdező kommentje:
14# igazad van , a pszichológustól 3 alkalom után nem mentem. Úgy éreztem nem arról beszélhetek amiről szeretnék , folyton nagyon furcsa kérdéseket tett föl , amiben nagyon részletesen érdeklődött hogy miből élek , mivel mondtam hogy nem tudok dolgozni a szorongás miatt , és nem hagyott , békén hogy mégis pontosan honnan van pénzem , és említettem hogy kölcsönkértem Anyámtól egy nagyobb összeget még régebben és akkor arról kezdett faggatni hogy az Anyámnak honnan volt pénze , mondtam hogy megrakarítás , erre hogy miből ? Itt elszállt az agyam mondtam egy közel 70 éves embernek had legyen már 1-2 millió megtakarítása , az se tetszett hogy az én zsebembe turkált de azt még úgy ahogy megértem , de hogy az anyáméba ??? Nem anyagi problémák okán hanem szorongás félelem miatt kerestem fel , igazából undorítónak találtam az anyagiakra vonatkozó kérdéseit , de személyiségre az egész embert , olyan volt mint akinek nincsenek érzelmei , igazából ahogy ezt írom , újra kiráz tőle a hideg.
2022. júl. 6. 17:47
16/27 anonim válasza:
Az ilyet tényleg ott kell hagyni 3 alkalom után, sőt még fel is lehetne valami szakmai szövetségnél jelenteni, de ez nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve nem megyünk pszichológushoz. Hanem hogy elmegyünk egy másodikhoz, vagy ha véletlenül az se jönne be, egy harmadikhoz. Pszichoterápiára van szükséged a szorongásod oldására.
2022. júl. 6. 17:51
17/27 A kérdező kommentje:
Az a baj h ebből indulok már ki , ez egy olyan magánklinika volt ahol nagyon sok mentális szakember van , a vezetőjükkel beszéltem tavaly augusztusban az is rögtön azzal kezdte hogy miből fizetem a terápiát , mondtam ez nem okoz problémát , de többet nem jelentkezett , én hívtam fel 3 hónappal késöbb az a kardiológust aki ott vizsgált mondtam h nem hívott a klinika vezető úr , erre aznap a recepción az említett kolleganőhöz irányítottak.
Megundorodtam ettől a szakmától ,
Most láttam hogy a klinikavezető a menekültek önkéntes orvosaként tetszeleg miközben úgy látszik csak a pénz számít neki meg a hírverés , ezernyi cége van holott 40 éves sincs , borzalom h van akinek mindent lehet
2022. júl. 6. 18:12
18/27 anonim válasza:
1 példából ne vonj le széles körű következtetéseket, lehet normálisat is találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!