Nyom a mellkasom, a szívemmel lenne baj? 19/F
Sziasztok, a napokban kezdtem el érezni, nagyon tompa kis nyomást a bal mellkasom egy diónyi részén. Nem volt feltűnő csak párszor vettem észre, de nem foglalkoztam vele.
Majd tegnap a semmiből elkezdtem érezni egy iszonyatos nyomást szintén a bal mellkasomnál. Ez nagyon kellemetlen volt, olyan volt mintha a szívemet éreztem volna ami legalább 5 kg. Aztán szépen elmúlt de ami ezután volt az még furább.
Különböző testhelyzetekben, pl.: ha felültem vagy kihúztam magam stb. fájt a kis diónyi rész.
Mára ez is elmúlt, viszont helyette sokkal jobban érzem az eddigi tompa nyomást és ezt nem csak különböző mozgásokra. Olyan furcsa és félelmetes az egész.
Pulzusom jó, levegőt tökéletesen kapok, annyi, hogy eleve beteg vagyok de az nem hinném, hogy okozna bármi ilyet. Főleg ez a mozgásra fájdalom meg a nyomás a nagyon rossz.
Valakinek volt esetleg hasonló?
Nem látunk beléd, nem vagyunk orvosok.
Lehet, hogy valamilyen izomrándulásod van. De ha aggódsz, nézesd meg orvossal, mi nem tudjuk megmondani mitől van.
#2 vírusos betegség, ami ilyenkor mindig szokott.
viszont most azt vettem észre, hogy ha előredőlök akkor is nyom a mellkasom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!