Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől rázhat a hideg ilyenkor?

Mitől rázhat a hideg ilyenkor?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban többször is előfordult hogy egyik pillanatról a másikra rosszul lettem, levert, kedvetlen lettem, elkezdett rázni a hideg, szédültem-kóvályogtam, aznap este aludni se bírtam. Ez tart egész délután és este, másnapra jobban leszek, majd estére megint előjön, aztán megint reggelre elmúlik. Decemberben pl. egyik este vacsora után jött elő, tegnap meg ebéd után. Mi lehet az oka?
tegnap 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Picit több információ kellene.

Nő vagy? Mert akkor a menstruáció, középidő is okozhat ilyet.

Az is lehet, hogy kimerült vagy olyankor már nagyon. (mindkét nemre igaz)

Talán elmehetnél egy laborvizsgálatra nem e van valamilyen gyulladás a szervezetedben.

tegnap 13:53
 2/3 A kérdező kommentje:
30 éves férfi vagyok, kimerültnek egyáltalán nem mondanám magam, az ünnepek alatt rendesen kipihentem magam, és tegnap megint előjött ez..
tegnap 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tombol az influenza!! Így kezdődik :(
tegnap 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!