10 napnyi hasmenésre csak probiotikum?
Lassan tizedik napja hasmenésem van, ami 4-5 napja vizes és nem akar javulni.
Az orvosom tanácsára lopediumot kezdtem el szedni, amitől csak rosszabb lett, és már éjszaka is 2-3 óránként kellett kelnem a hasmenés miatt. Gyakorlatilag kb minden kijön belőlem.
Amikor jeleztem a dokimnak, hogy rosszabbodtak a panaszaim, azt mondta, hagyjam abba a lopediumot és kezdjek el probiotikumot szedni naponta kétszer. Ezt két napja meg is teszem, de jelentős változást nem érzékeltem.
Decemberben 10 napig kellett antibiotikumot szednem, kétfélét. Mellé akkor használtam probiotikumot is, akkor nem is volt baj, csak egy héttel az abbahagyása után.
Valóban elég lesz erre a problémára szimplán csak a probiotikum?
(sok folyíadékot iszom mellette és rehidratáló sóóoldatot is, szerencsére kiszáradva nem vagyok)
Köszönöm.
Én igyekszem mindent megtenni, de már nagyon kimerítő fizikailag és lelkileg is :(
Végül bejelentkeztem egy gasztroenterológushoz, mert egyáltalán nem javul a helyzet, sőt... Már friss piros vért is látok esténként a székletemben, úgyhogy szerintem ezzel többet kell csinálni, mint egy probiotikum.
Csütörtökön reggel megyek a gasztróshoz, lesz széklet tenyésztés is végre 11 nap után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!