Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet a szívemmel?

Szerintetek mi lehet a szívemmel?

Figyelt kérdés
Az oltás után kezdődött. Néha magyon felment a pulzusom, remegtem, összevissza vert a szívem mostanában pedig fáj és nehezen kapok leveget. Olyan mintha nem jutna elég levegő a tüdőmbe és mintha ráülnének a mellkasomra. Voltunk orvoshoz. Csinált ekgt ,24orast es rontgent is. Egy kicsi szivritmuszavar felet mutatott ki, arra irt gyogyszer de mar nem szokott ugy firan verni. Inkabb nehezem kapok levegot es mintha raulnenek a szivemre. Allandoan parazok miatta. Arragondpltam leget psziches? Mivel ha a szivemmel lenne gond a xanxtol nem mulna el. De mikor beveszem megnyugszom és jobban vagyok. Lehetseges hogy psziches a dolog? 6honapja folyik ez az egesz es ha a szuvemmel lenne baj akkor mutatta volna a rontgen es akkor nem hatna a xanax sem? Kialakulhat mentalis dolgok miatt? Mit tegyek? Teljesen ketsegbe vagyok esve ugyanis kihat a kedvemre es a lelkemre

2022. márc. 24. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a xanaxra javul, akkor pszichés, pl szorongás. De amúgy minden mindennel összefügg. Szóval ha szorongsz az okozhat magas pulzust, ami már okoz mellkasi fájdalmakat, ami még erősebb szorongást okoz, ami még növeli a pulzust, ami még erősebb fájdalmakat okoz. Orvosnak kell elmondani amiket leírtál.
2022. márc. 24. 17:45
 2/4 anonim válasza:
100%
Feltétlenül keresd fel panaszaiddal a háziorvost.
2022. márc. 26. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyi volt a max pulzusod nyugalomban ?
2022. márc. 30. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is végigjártam uezt, nekem sem találtak semmit. De azt megfigyeltem, h ha nagyon elmerülök vmiben, akkor semmi bajom. De most, h beszélünk róla, már szúr is a mellkasom. Majdnem biztos, h stressz és mozgésszegény életmód, mer 2 éve home officeban nyomom.
2022. ápr. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!