Nem értem most a szívemmel megint mi van, szervi baj?
Figyelt kérdés
Eddig is éreztem ilyen olyan tüneteket a szívemnél, orvosnál voltam régebb picit, soha nem állapítottak semmit, mindig más orvosnál voltam azt mondták semmi bajom, most is ültem egy lánnyal az autóba s egyszer csak érzem kezdett furcsán viselkedni a szívem , ki kellett szálljak az autóból, most megint ezen kattog és ezen jár az agyam és félek is2023. júl. 15. 03:12
2/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom elmagyarázni , extrasystole féleség de ilyen szívritmuszavar tünetek
2023. júl. 15. 03:16
3/30 anonim válasza:
Nekem is van olyan, mintha kihagyna egy ütemet, vagy bedobban nem tudom máshogy leírni, a stressztől vagy koffein fogyasztastol de akármitol is lehet, én magneb6ot szedek azóta csak nagyon ritkán van máskor volt naponta többször is, de én orvosnál is voltam negatív minden elsőnek az orvoshoz kell menni.
4/30 A kérdező kommentje:
Megint hiába megyek ugyan azzal a tünettel , volt ekgm meg szívultrahangom is igaz azt hiszem 2 éve mintha de ugyan azzal a tünettel mentem el
2023. júl. 15. 03:22
5/30 A kérdező kommentje:
De most így egymás után csinálta s erősen besz*rtam
2023. júl. 15. 03:23
6/30 anonim válasza:
Ismerős, nekem is mindig amikor egyszer bedobbant féltem mi ez aztán meg hogy vajon lesz e több is. Esetleg megpróbálni mégegyszer elmenni, kicsit megnyugodnal és ha a stressz okozza akkor legközelebb már tudod magadban mondani hogy nincs semmi baj.
7/30 A kérdező kommentje:
Aza baj már ez van 6 éve kb s nem tudom már azt mondani magamnak okés minden s nincs semmi baj, mert akkor is azt mondták az orvosok nincs baj és most is el mennék és azt mondanák nincs baj, és csak érzem akkor én annyira be lennék sz*rva hogy nagyon
2023. júl. 15. 03:32
8/30 A kérdező kommentje:
S akkor volt olyan, hogy sport közbe is akkor azt hittem ott a szívem le is fog állni
2023. júl. 15. 03:32
10/30 A kérdező kommentje:
Megint menjek minden vizsgálatra el? Már meguntam…
2023. júl. 15. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!