Reflux esetén lehet enni ezeket: pogácsa, sótlan mogyoró és dió, Túró Rudi, Kinder tejszelet, Kinder Pingui, gesztenyepüré tejszínhabbal, bolti puding (pl. Danette)?
Azt akartam írni, hogy növényi alapú Nervenphlegen nyugtató (altatóként is jó), erre nem is lehet rászokni, de én csak egy ideig szeretném használni, amíg újra nem tudok aludni. Vagy lehet, hogy jobb az Iberogast, mivel az kimondottan gyomorproblémákra van, hátha a gyomorgyulladásra is jó lenne, de azt nem tudom, aludni mennyire tudnék tőle.
Az Iberogast és Nervenphlegen együtt már sok, ugye?
Látom, írtál közben.
Akkor Nervenphlegen + Kurkuma gyömbérrel?
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Szeretnék mihamarabb helyrejönni. Ha legalább már aludni tudnék... eddig ahogy lefeküdtem, már aludtam is. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz :(
"Bocsi, a mindkettőt melyekre irtad?"
Az Iberogast és Nervenpflege-re.
Az Iberogast tudja csökkenteni a gyomoridegességet, ezáltal tudnék aludni? Mert akkor lehet, hogy ezt próbálnám először, mivel ez kimondottan gyomorra való. De ha nincs ilyen nyugtató hatása, akkor Nervenphlehen (is) kell.
Lehet, megpróbálom elérni a gasztroenterológust.
Összetevői az Iberogastnak:
Borsmentalevél
Orvosi angyalgyökér
Köménytermés
Máriatövis termés
Orvosi citromfűlevél
Vérehulló fecskefű virágos hajtás
Igazi édesgyökér
Keserű tatárvirág
Kamillavirágzat
Ebből a kamilla, és a citromfű, ami nyugtat. A gyomrot főleg a kamilla nyugtatja. Ebből ihatsz akár teát is.
Ha altató hatás is kell, akkor jó a Nervenpflege.
(összetevői: macskagyökér 58,24 mg, komlótoboz 43,69 mg, orbáncfű 14,56 mg, citromfű 14,56 mg, cickafark 13,83 mg)
Több benne - szerintem - a nyugtató/alvást elősegítő gyógynövény.
Ha bizonytalan vagy, akkor tényleg beszélj a gasztroenterológusal.
Inkább az alvásgondot oldanám meg, mert már koncentrálni sem tudok.
Nyugtató teát (pl. UKKO) ihatok a Nervenphlege mellett is, vagy az már sok lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!