Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Reflux esetén lehet enni...

Reflux esetén lehet enni ezeket: pogácsa, sótlan mogyoró és dió, Túró Rudi, Kinder tejszelet, Kinder Pingui, gesztenyepüré tejszínhabbal, bolti puding (pl. Danette)?

Figyelt kérdés

2023. márc. 7. 08:52
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

Azt akartam írni, hogy növényi alapú Nervenphlegen nyugtató (altatóként is jó), erre nem is lehet rászokni, de én csak egy ideig szeretném használni, amíg újra nem tudok aludni. Vagy lehet, hogy jobb az Iberogast, mivel az kimondottan gyomorproblémákra van, hátha a gyomorgyulladásra is jó lenne, de azt nem tudom, aludni mennyire tudnék tőle.

Az Iberogast és Nervenphlegen együtt már sok, ugye?

2023. márc. 8. 05:20
 22/56 A kérdező kommentje:

Látom, írtál közben.

Akkor Nervenphlegen + Kurkuma gyömbérrel?

Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Szeretnék mihamarabb helyrejönni. Ha legalább már aludni tudnék... eddig ahogy lefeküdtem, már aludtam is. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz :(

2023. márc. 8. 05:27
 23/56 anonim ***** válasza:
Megnéztem az összetevőket: szedheted mindkettőt. Csak a citromfű azonos mindkettőben, de az csak nyugtat. Nem fogod túladagolni.
2023. márc. 8. 05:29
 24/56 A kérdező kommentje:
Bocsi, a mindkettőt melyekre irtad?
2023. márc. 8. 05:30
 25/56 anonim ***** válasza:
A Kurkuma - gyömbért is beiktathatod. Nem szükséges a többi gyógynövénnyel azonos időpontban szedni.
2023. márc. 8. 05:35
 26/56 anonim ***** válasza:

"Bocsi, a mindkettőt melyekre irtad?"

Az Iberogast és Nervenpflege-re.

2023. márc. 8. 05:37
 27/56 A kérdező kommentje:

Az Iberogast tudja csökkenteni a gyomoridegességet, ezáltal tudnék aludni? Mert akkor lehet, hogy ezt próbálnám először, mivel ez kimondottan gyomorra való. De ha nincs ilyen nyugtató hatása, akkor Nervenphlehen (is) kell.

Lehet, megpróbálom elérni a gasztroenterológust.

2023. márc. 8. 05:48
 28/56 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az elmúlt napokban nem volt gyomorégésem, de ha esetleg kell majd szedbem PPI-t vagy savlekötőt, akkor is lehet majd szedni Nervenphlegent és Iberogastot?
2023. márc. 8. 05:56
 29/56 anonim ***** válasza:

Összetevői az Iberogastnak:

Borsmentalevél

Orvosi angyalgyökér

Köménytermés

Máriatövis termés

Orvosi citromfűlevél

Vérehulló fecskefű virágos hajtás

Igazi édesgyökér

Keserű tatárvirág

Kamillavirágzat

Ebből a kamilla, és a citromfű, ami nyugtat. A gyomrot főleg a kamilla nyugtatja. Ebből ihatsz akár teát is.

Ha altató hatás is kell, akkor jó a Nervenpflege.

(összetevői: macskagyökér 58,24 mg, komlótoboz 43,69 mg, orbáncfű 14,56 mg, citromfű 14,56 mg, cickafark 13,83 mg)

Több benne - szerintem - a nyugtató/alvást elősegítő gyógynövény.

Ha bizonytalan vagy, akkor tényleg beszélj a gasztroenterológusal.

2023. márc. 8. 06:04
 30/56 A kérdező kommentje:

Inkább az alvásgondot oldanám meg, mert már koncentrálni sem tudok.

Nyugtató teát (pl. UKKO) ihatok a Nervenphlege mellett is, vagy az már sok lenne?

2023. márc. 8. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!