Bolti gesztenyemasszát adhatok 11 hós csecsemőnek, amiből a tejszínhabos gesztenyepürét szokás készíteni?
Figyelt kérdés
Főzelékként gondoltam, a Kecskemétinek van is ilyen jellegű üvegese, ha jól emlékszem almával, csirkehússal van elkészítve, csak annak elég fűrészpor íze volt, fel kellett "javítanom" még + almával. De gondoltam házilag is el tudnám ugyanezt készíteni. Ha lehet adni, akkor kb. mennyit használtok belőle? (pl. 1 evőkanálnyit?)2014. ápr. 23. 11:00
1/6 Jégtánc válasza:
Persze,adhatsz olyat.Lehet kapni egész gesztenyét is szintén mirelit amiben nincs semmilyen ízfokozó vagy cukor.Teljesen natúr.Egészet megcsináltam,házi megybefőttel és a levével kevertem össze.Ketten megettük:)) Hús mellé nem igazãn adtam,te érzed hogy mennyi kell.Teáskanállal adagold,egyszerűbb.
2/6 A kérdező kommentje:
Hú, az szuper, ha meggyel is finom, eszembe sem jutott volna. Van is olyan házilag elrakott meggybefőtt (is), amiben nincs se cukor se tartósítószer pluszben, csak vízben van elrakva. (Abból már rendszeresen kap, banánnal nagyon finom.) Köszi az ötletet.
2014. ápr. 23. 11:10
4/6 anonim válasza:
igen én is szoktam almával a tesccoba lehet kapni mirelit 100%-os gesztenye pürét
5/6 A kérdező kommentje:
De gyümölccsel akkor ez desszertnek számít nálatok ugye? Gondolom akkor uzsira vagy tízóraira adjátok?
Én a Kecskemétis húsos verziót főzelékként láttam.
2014. ápr. 24. 10:56
6/6 Jégtánc válasza:
Igen desszertként ettük,nekem hússal nem ízlett igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!