Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Törölték a kérdését? (COVID)

Törölték a kérdését? (COVID)

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak érdekel, hogy tegnap hajnal körül volt egy kérdés a Covid-ról, hogy miért nem perelik be a gyógyszergyártó cégeket, meg sok volt az oltott, aki beteg lett utána. (ez állt a kérdésbe, meg erről volt szó).

Nem volt semmi olyan a válaszokban, de a megválaszolt kérdéseim közt nincsen ott, kíváncsi lennék eljut ez a kérdésem az akkori kérdezőhöz :D Meg hogy csinálnak akkor itt ilyet? Hogy törölnek kérdéseket, ami nem is offenzív? (Lehet ez is törölve lesz XD)

2023. jan. 13. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
50,te egy mondatot nem tudsz értelmezni,de te beszélsz mondat értelmezéséről.Lol?Ja,bocsi,hogy egy konteózós vakciprovokátornak nem írom ki a nevem!Bocsi,bocsi,bocsi!
2023. jan. 15. 14:13
 52/63 anonim ***** válasza:

Emberek random halnak meg,de ennek semmi köze a fckcinákhoz. :)

[link]

We can do this...lol?

2023. jan. 15. 14:48
 53/63 A kérdező kommentje:

Könnyű azt mondaniuk a gyógyszergyártó cégeknek, egészségügynek, hogy "amúgyis kialakult volna", "amúgyis hajlamos volt rá genetikailag 0,01% eséllyel", "hát van, akinél ezt váltja ki a vakcina, nem mondtuk hogy kockázatmentes". Mindenre van kifogás :( És ezzel le is tudják a felelősséget, az emberek vagy elhiszik jó polgárként vagy hülyék lesznek elhinni, de ugye nem tudnak mit tenni sajnos már.

2023. jan. 15. 18:08
 54/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

"Ja,bocsi,hogy egy konteózós vakciprovokátornak nem írom ki a nevem"

Ja, hogy te csak miattam vagy itt? Oh, micsoda megtiszteltetés :) Tudod, én nem képzelem, hogy itt csak én vagyok, azt sem, hogy te csak nekem írsz. Te mégis kifejezetten nekem nem írod ki a neved... Jól értelmezem a mondatodat, ugye? :)

Persze még az írást sem sikerült felfogni. Ezen sem csodálkozok.

"Emberek random halnak meg,de ennek semmi köze a fckcinákhoz. :)"

Egyrészt nem jól sikerült linkelni az íráshoz képest, de hát ugye vannak nehézségek... Persze azt is fölösleges írnom, hogy soha, sehol, senki sem mondta, hogy nem lehetnek mellékhatások. Sajnos ezt sem sikerült megérteni. Merthát van akinek csak fekete van meg fehér. És ő ír egybitességről. Tudod ez azért elég vicces.

2023. jan. 15. 18:46
 55/63 anonim ***** válasza:

Fuh,bécike,szövegértésed megint kuka.

Hol írtam én olyat,hogy miattad vagyok itt?Omg!Te amúgy felfogod,hogy miket zagyválsz itt?Ez már az "oltás" hatása vagy azelőtt is voltak problémáid?Olyan dolgokat hallucinálsz,amik nincsenek.

Ki mondta,hogy én egy vakcina általi elhalálozást fogok linkelni?Pff,te nem rétváribencike gyereke vagy?

Soha,sehol,senki?Aha...mesélj még!Mindenhol az ment fullba,hogy "safe and effective"."mellékhatások",aha...peeersze.Te valami burokban élhetsz.

2023. jan. 15. 20:57
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
53,kérdező,kb. össze is foglaltad a lényeget.
2023. jan. 15. 21:42
 57/63 anonim ***** válasza:
Fekete vizeken,jó film,pont illik ide.
2023. jan. 15. 21:43
 58/63 anonim ***** válasza:

[link]

Plusz ott van a Ne nézz fel! is.

2023. jan. 15. 21:46
 59/63 anonim ***** válasza:
100%
Egyet megtanultam az életben,a birkacsordával sosem érdemes együtt vonulni,mindig van más út,csak az a nehezebb.Így volt ez a "covid"-dal is.Kevés olyan embert ismertem,aki nem tört meg.Most "oltatlan"-ként elmondhatom,hogy én is a bizonyíték vagyok arra,hogy az embereket átverték a covixhoax-al.
2023. jan. 15. 21:50
 60/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

"Hol írtam én olyat,hogy miattad vagyok itt?"

#51-ben írod: "Ja,bocsi,hogy egy konteózós vakciprovokátornak nem írom ki a nevem!"

Mintha csak én lennék itt, vagy miattam írnád ki... Rövid a memóriád.

"Ki mondta,hogy én egy vakcina általi elhalálozást fogok linkelni?"

Bocs, már megint én néztem ki belőled többet belőled, mint ami valójában vagy. Mea culpa, mea maxima culpa! Én csak valami összefüggő gondolatot vártam. Tényleg sajnálom, hogy ennyit néztem ki belőled.

"Pff,te nem rétváribencike gyereke vagy?"

Itt szintén felmerül a memória és/vagy az elmeállapot kérdése. Ha csak néhány kérdésre írt válaszomat láttad volna már. Vagy persze a szimplán csak a trollkodás is játszhat.

"Mindenhol az ment fullba,hogy "safe and effective"."mellékhatások",aha...peeersze."

Ezt szintén betudom a rövid memóriának és a beszűkült agyi képességnek. Figyi, tényleg eljutunk oda lassan, hogy téged az oltásban lévő chip csak tuningolna.

"a birkacsordával sosem érdemes együtt vonulni"

"az embereket átverték a covixhoax-al."

Már csak az a kérdés, hogy melyik a birkacsorda, és kit vertek át. Nézd, itt néhány anonim, kit tudja melyik melyik, eléggé úgy néz ki, hogy fogalma sincs, hogy melyik rendezvényen van. Azért az ilyet kicsit könnyebb átverni. És persze nyilvánvalóan jól esik az, hogy végülis ő semmiért sem hibás, csak mások akarják elpusztítani. De ő a superhero, aki átlát a szitán :)

2023. jan. 16. 18:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!