Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Törölték a kérdését? (COVID)

Törölték a kérdését? (COVID)

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak érdekel, hogy tegnap hajnal körül volt egy kérdés a Covid-ról, hogy miért nem perelik be a gyógyszergyártó cégeket, meg sok volt az oltott, aki beteg lett utána. (ez állt a kérdésbe, meg erről volt szó).

Nem volt semmi olyan a válaszokban, de a megválaszolt kérdéseim közt nincsen ott, kíváncsi lennék eljut ez a kérdésem az akkori kérdezőhöz :D Meg hogy csinálnak akkor itt ilyet? Hogy törölnek kérdéseket, ami nem is offenzív? (Lehet ez is törölve lesz XD)

2023. jan. 13. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%
Bécike,te ékes példája vagy a naivitás és a bunkó proliság házasságának.Na,pont a fajtád miatt nem vitatkozom covidióta elmebetegekkel.
2023. jan. 13. 18:19
 42/63 anonim ***** válasza:
48%
Örüljél,hülyegyerek.Pá!
2023. jan. 13. 18:20
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések amúgy garantáltan vonzzák a vaxxoltakat és mindenáron meg akarják védeni a vaxxukat.Így csak egy partalan vita a kérdés eredménye.Csak az a baj,hogy a vaxxerek baromságai meg fennmaradnak.
2023. jan. 13. 18:29
 44/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Az ilyen kérdések amúgy garantáltan vonzzák a vaxxoltakat és mindenáron meg akarják védeni a vaxxukat."

De mi másért teszitek fel? Pontosan ezért. Aztán meg "nem vitatkozom" és vége. Elfogynak azok a saját gondolatok, a kedvenc forrásod meg nem ad válaszokat észérvekre, mert annak a "forrásnak" nem az észérvekre kell válaszolnia, hanem a buta embereket kell meggyőznie. A hasonlókkal le tudtok ülni "vitatkozni", mert ők is meggyőzhetőek ugyanúgy. De amint valamire nincs szájba rágva a válasz, máris kihátráltok, mert nincs meg a kellő erő, nincs mit felmondani, nincs mit bekopizni. És úgy gondolod, hogy egy #42/#43 "beszólással" győztél. Aztán holnap kezded újra, hátha akkor nem lesz nálad értelmesebb a közelben.

2023. jan. 13. 23:30
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezért tesszük fel a kérdést,hogy vaxxeres elmeroggyanrak ostoba kreténségeit olvasgathassuk.Max. te hiszed ezt,de mindegy is.Célotok az ilyen vaxxos kérdések szétrollkodása,mert vagy nem akarjátok beismerni,hogy "oltott"-ként szembesülni fogtok a súlyos/halálos következményekkel,vagy szimplán gonoszságból másokat is rá akartok beszélni az mrns lónyálra.A vaxxod mellett pont te nem hoztál fel egy deka érvet sem,egyből jöttél trollkodni.Amúgy már a fősodrat is lehozza hogy a szívizomgyuszika a vaxxodhoz kötődik,de sebaj.Ne tájékozódj,ne gondolkozz,engedelmeskedj,aludj,aluuudj!!
2023. jan. 14. 12:02
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

45-ös jól összefoglalta a lényeget, de rajtuk már az sem segít, csak a trollkodás öröme maradt meg a számukra!

Egyébként a kérdező is jó példát hozott a debreceni akkugyárral kapcsolatban, hiszen ott is hiába vannak ellenérvek, hiába köztudott és bizonyított már a gödinél is, hogy káros, simán keresztülviszik azt is, mert ez egy ilyen társadalom, ilyen a vezetőség és mert van az a pénz.

De majd idővel rájönnek a nagyok is, ha már az összes ivóvíz, jó termőföld és tiszta levegő elfogyott és kiszolgáltatottá vált teljesen az ország, hogy a pénzt nem lehet megenni..

Engem ebben az egészben csak az zavar, hogy akik még tisztán látnak, azok vannak nevetség, meg gúny tárgyává téve és buta konteósnak kikiáltva, holott épp az a lényeg, hogy a legtöbb konteóról utólag mindig kiderült, hogy igaz, de valahogy akkor már nem kér senki bocsánatot.

2023. jan. 14. 15:15
 47/63 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom,hogy a vaxxereknek az sem tűnt fel,hogy a kormányok mennyi adót mostak ki a gyógyszergyárakon keresztül.A kamuháborúval ugyanaz folytatódott,amit a kamujárvány befejezett.Szépen elszedik az emberek lóvéját,mert kell az adó mindenféle "nemes" célra.Csak szólok,a következő átverés a kamuklímaváltozás lesz.Ja,még annyit,hogy a fidesz=dk,ugyanazt a globalista multi/bank szektát szolgálják,így volt ez a nagy "covid" idején is.A sok naiv magába nyomatta a fckcinát,de minek?Mert bulikázni akart,meg dógozni,utazgatni?Kérdem én: nyomorékan,halottan hogy utazgatnak,dógozgatnak,bulikáznak?
2023. jan. 14. 21:23
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Két forgatókönyv már lement.

Lockdown=kóvid

Economic crisis=energiaválság

Ez követi majd még pár.

Cyber attack=kiberterrorizmus

Smart cities=okos hülyeségek,klímahiszti

Csak nézzétek mennyi becsipelő,droidos,drónos,kiborgos baromságot tolnak már a médiában.Persze,ezek csak konteók,peeersze.Sajnos azt kell mondjam,hogy most megy az emberiség salaktalanítása.Csak a gondolkodó és erős emberek fogják túlélni a jövőben.

2023. jan. 14. 21:40
 49/63 anonim ***** válasza:
100%

"Szépen elszedik az emberek lóvéját,mert kell az adó mindenféle "nemes" célra"

Ezt én is csak megerősíteni tudom!

Legutóbb anyám is arról panaszkodott, hogy a bankja a megkérdezése/beleegyezése nélkül vont le pénzt a számlájáról az ukrán menekülteknek hivatkozva. Hát mi ez, ha nem lopás?!

2023. jan. 14. 22:03
 50/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

"Célotok az ilyen vaxxos kérdések szétrollkodása,"

Egyáltalán nem. Nézd csak szépen meg, és ÉRTELMEZD az első hozzászólásomat. Leírtam, hogy a nem megfelelő helyen lévő kérdéseket törlik. Ez neked trollkodás? Mert ez semmi más, csak a realitás. Sajnálom, hogy nem vagy képes még ennyit sem felfogni.

Mi volt a második? A szabad véleménnyilvánításra reflektáltam, hogy a vélt korlátozás ellenére rengeteg covidos kérdés van "meghagyva". Olyanok, amik a helyén vannak. Ergo aki korlátozást kiált, az vagy hazudik, vagy egyszerűen csak fogalma sincs, hogy hol van. Erre mit kaptam? bécikézést. Azaz trollkodást. Mivel még egy kamunevet sem vagy képes felvállalni, ezért nem tudom, hogy tőled vagy sem, dehát ezzel a válaszoddal mindenesetre beálltás a sorba. Szóval ki is trollkodik? Normális hozzászólásra kaptam meg a trollkodásotokat. Dehát mit vár el az ember egy konteóstól? Valóban én vagyok a hülye, hogy értelmes gondolkodást várok el (és ha elég ügyes vagy, akkor most kimásolsz pár szót).

"a legtöbb konteóról utólag mindig kiderült, hogy igaz"

Úgy érted, hogy a legtöbbről nem derül kim biztos csak elírás. Az akkumulátor gyáras kérdésben amúgy egyetértünk.

"Sajnos azt kell mondjam,hogy most megy az emberiség salaktalanítása."

Tehát ölnek a vakcinákkal, nade aki oltatja magát, az a jófiú az ő szempontjukból, akiket irányítani lehet. És csak azok élik túl, akik nekik ellenállnak. Nade akkor most kiirtják azokat, akiket irányítani tudnak, és csak az ellenállók maradnak? Hát ez a képzelt háttérhatalom ennyire hülye lenne? Vagy csak "némi" ellentmondás lenne a dologban?

2023. jan. 15. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!