Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Törölték a kérdését? (COVID)

Törölték a kérdését? (COVID)

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak érdekel, hogy tegnap hajnal körül volt egy kérdés a Covid-ról, hogy miért nem perelik be a gyógyszergyártó cégeket, meg sok volt az oltott, aki beteg lett utána. (ez állt a kérdésbe, meg erről volt szó).

Nem volt semmi olyan a válaszokban, de a megválaszolt kérdéseim közt nincsen ott, kíváncsi lennék eljut ez a kérdésem az akkori kérdezőhöz :D Meg hogy csinálnak akkor itt ilyet? Hogy törölnek kérdéseket, ami nem is offenzív? (Lehet ez is törölve lesz XD)

2023. jan. 13. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%

20: de ők nem tudják, hogy megharapták! :)

Mert ügyesen elhitették velük, hogy nekik az a jó és már annyira elhitték, hogy képtelenné váltak az önálló, kritikai gondolkodásra, az összefüggések meglátására.

Meg azt nem tudják elképzelni, hogy bárki is ártani akarna nekik, hiszen mindenki (magas beosztású, köztiszteletben álló, rendszertől függő személyek is) azt mondja, hogy az jó, az kell, az fontos és mindenki azt csinálja, mert az úgy helyes, az kötelesség, az a nemes cselekedet és aki nem, az idióta konteós és ők nem akarnak azok lenni, tehát muszáj nekik beadatni bármi áron...

Ez van!

2023. jan. 13. 12:04
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy törölte a kérdésem ez az oldal.Itt így megy.Nem szabad kritizálni a covid vallást.Ez van nekik kiadva.Szerintem el sem olvasták a válaszokat,egyszerűbb volt törölni a kérdést,indok nélkül.
2023. jan. 13. 12:12
 23/63 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te kérdésedet is mindjárt jelenti a sok trollkodó,aztán megy is törlésre.Próbáltam normális lenni,nem foglalkozni a covidtrollokkal,de hiába.Szerintem sem volt semmi támadó a kérdésemben és a tiédben sincs semmi ilyen.
2023. jan. 13. 12:14
 24/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
30%

"Ennyit a szabad vélemény kinyilvánításról :')"

Szabad véleményt nyilvánítani a megfelelő helyen. Szerinted egy büntetőjogi kérdés ("miért nem perelik be?") az egészség kategóriában van a megfelelő helyen?

"Vannak bizonyos kényes témák, amiket alapból törölnek pl. cvid-ótás mellékhatások"

Csak néhány kérdés ezzel kapcsolatban az egészség kategóriából:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__120..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

Jó érzés hazudni, ferike?

"Hát én eleve nem kezdenék bele olyanba, ami károsítja emberek egészségét "

Ültél már valaha autóban? Buszon? Ettél már gyakorlatilag bármit? Ma már kb mindenről van tanulmány, hogy rákkeltő. Ittál már csapvizet? Ittál már műanyag palackos italt? Kimentél valaha a szabadban? De persze bent sem jobb, például nem ér napfény. Apropó napfény, az is rákkeltő lehet. Szoktál fürdeni? Hát a fenekedet kitörlöd-e?

2023. jan. 13. 12:15
 25/63 A kérdező kommentje:

Hát ezzel egyetértek, gondolván, hogy "nem véletlen kerültek ilyen magas posztba, biztosan igazuk van", így nem csodálom hogy ennyire bíznak bennük. Nem semmi, hogy nem csak pár emberről van szó, aki ezt hiszi, hanem ország mennyiségű emberekről (kontinensnyi is). És a sok buta konteós meg pusztuljon -.- Pedig szabad akarat, hogy valaki így vagy úgy tesz, csak akkor ne küldenék egymást a halálba. Érdekes fordulatot vett a világ, bár ez mindig így volt, csak a C. jobban előhozta.

És tenni sem lehet semmit nagyon, hiába tudjuk hogy ez van, max nem dőlünk be mindennek.

És köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek :D

2023. jan. 13. 12:17
 26/63 A kérdező kommentje:

#2es

Jaj bocsika, a #6-os válaszom a #3-asnak ment volna. XD

2023. jan. 13. 12:26
 27/63 anonim ***** válasza:
100%
24,ezeket a kérdéseket vagy nem jelentették szét a covidtrollok,vagy szimplán saját esetről van szó.Sebaj,menjél jelenteni ezt a kérdést is,mert sérti a covidról szóló narratívát!
2023. jan. 13. 12:34
 28/63 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok Feri, ha esetleg erre irányult a mondat?

De amúgy érdekes, hogy amiket belinkeltél, azok még fenn vannak.

Amúgy végülis a büntetőjogis kérdés a Covid-ra irányult, ami meg már egészség, de pontosan nem emlékszem hogy volt megfogalmazva a kérdés, valami hasonló volt.

Utolsó bekezdésed: Haha, vicces amúgy XD végülis azokkal is ugyanúgy lehet ölni, max nem szándékosan (jobb esetben). Manapság midnen IS halálos, levegő, víz, föld. Ezzel kb. végig érve a körön.

2023. jan. 13. 12:37
 29/63 anonim ***** válasza:

"Jó érzés hazudni, ferike?"

Nem vagyok ferike, másrészt én a komolyabbá forduló témáknál mind ezt tapasztaltam!

Kivételek erősíthetik a szabályt..

2023. jan. 13. 12:38
 30/63 anonim ***** válasza:
100%
Az embereket folyamatosan félelemben tartják,"covid",háború,klíma,migráns,stb..Ezeknek ez a céljuk.Nem is értem,hogy valaki hogy hihette azt,hogy egy gyorsan elkészített kotyvalék érte van.Amúgy pl. az egyre gyakoribb szívizomgyulladás kapcsán kérdeztem,de egyeseket az sem zavar,ha ezt a betegséget már összefüggésbe hozzák az "oltás"-okkal.
2023. jan. 13. 12:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!