Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Törölték a kérdését? (COVID)

Törölték a kérdését? (COVID)

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak érdekel, hogy tegnap hajnal körül volt egy kérdés a Covid-ról, hogy miért nem perelik be a gyógyszergyártó cégeket, meg sok volt az oltott, aki beteg lett utána. (ez állt a kérdésbe, meg erről volt szó).

Nem volt semmi olyan a válaszokban, de a megválaszolt kérdéseim közt nincsen ott, kíváncsi lennék eljut ez a kérdésem az akkori kérdezőhöz :D Meg hogy csinálnak akkor itt ilyet? Hogy törölnek kérdéseket, ami nem is offenzív? (Lehet ez is törölve lesz XD)

2023. jan. 13. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
81%
Azért törlik, mert ha az emberek valamiről nem tudnak (pl. mellékhatások), akkor az nincs! :D
2023. jan. 13. 11:37
 12/63 A kérdező kommentje:

Emlékszem Youtube-on is voltak ilyen kicsit másképp írt C0v.I.d témában kirakott vidik, de utána azok is eltűntek, előbb-utóbb a rendszer azt is cenzúrázta. Érdekes, hogy mit kell ezeken cenzúrázni, ha éppen még csak nem is a nép buzdításáról van szó, hanem mondjuk egy helyzet leközlése csupán :(

2023. jan. 13. 11:39
 13/63 anonim ***** válasza:
78%

Azért törlik, mert szembemegy a rendszer szándékával....

Csak az maradhat fent, ami nem sért bizonyos érdekeket, köröket.

2023. jan. 13. 11:39
 14/63 A kérdező kommentje:

Nagy igazság XD A boldog tudatlanság (már akinek ez tetszik)

2023. jan. 13. 11:40
 15/63 A kérdező kommentje:

De ha ez annyira nyilvánvaló, akkor hogyhogy sokan nem veszik észre az "ámítást" és "elcsendesítést" és mindent elhisznek? :O (nem csak Covidra gondolok, hanem amblock).

2023. jan. 13. 11:42
 16/63 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Most őszintén: ha te el akarnál adni valamit, ami egyébként xar, de neked jó sok pénzt hoz és passzol a hosszú távú terveidhez, hát nem igyekeznél elhallgattatni a károsultakat, az ellenkező tapasztalatokat?!

"egy helyzet leközlése csupán"

Az igazság senkit sem érdekel, hanem csak a profit, meg hogy hűségesen szolgálja a rendszert!!

Aki/ami nem szolgálja, az nem kap vacsorát..

2023. jan. 13. 11:43
 17/63 anonim ***** válasza:
71%

15: ők még alszanak, agyukat mossák és mindent elhisznek, amit mondanak nekik.

Tell a vision....

2023. jan. 13. 11:45
 18/63 A kérdező kommentje:

Hát én eleve nem kezdenék bele olyanba, ami károsítja emberek egészségét :( De értem mire célzol, hisz a világ így működik, szemet szájat fület betakarni. Ha nem, akkor "véletlen balesetben elhunyt" RIP. Csak akkor nem értem, hogy akik ezt nem látják, miért vannak úgy azok ellen, akik meg mondják, hogy de igenis van ámítás meg sumákolás. És képesek veszekedni ilyen téren az emberek :( Hogy de a rendszer szent.

2023. jan. 13. 11:47
 19/63 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Két mami beszélgetett a postán:

- Te, én olyan rosszul vagyok, amióta béótottak, aludni sem tudok!

- Én is, és a szívem is rendetlenkedik, fulladok, fáradok.

- A szomszédom is így járt!

- Mikor menjünk a következő adagért?

....

No comment!

2023. jan. 13. 11:51
 20/63 A kérdező kommentje:

Hát igen, ismerős :) Kíváncsi lennék mi jár a fejükbe, pedig az ember általában nem megy ugyanoda vissza, ahol már megharapták.

2023. jan. 13. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!