Lehetséges, hogy emiatt törölték a kérdéseket?
Van egy felhasználó akinek rákerestem így a nevére: "a neve site:gyakorikerdesek.hu", és ugye ekkor kijönnek azok a kérdések, amiben benne van a neve. Kettőt is találtam, viszont, amikor rákattintottam csak egy főkategória fogadott mindkét alkalommal, tehát a kérdések törölve lettek.
A kérdések azért lettek törölve, mert leírták a felhasználóneveket? Elég híres felasználóról van szó, más kérdésben is írták már a nevét.
Ebből még nem derül ki, hogy mi volt a kérdés amit töröltek, pedig annak sokféle oka lehet (csak jelentési indokból van 10, +1 egyéb amire még minden más ráhúzható). Leírhatod egy másik felhasználó nevét, de nem mindegy hogy milyen kontextusban használod - az is lehet törlési indok.
Erre a kérdésre így nehéz objektíven és hasznosan válaszolni, annyira ködösek a körülményei.
Publikus a neve, tényleg egy gyk-híresség. Olyan kontextusban volt, hogy "Láttátok-e mostanában xy-t?". És ez teljesen jogos kérdés volt, mert egy jó ideje el van tűnve.
Mindkét kérdés erről szólt, mindkettő törölve. Még annyi, hogy az egyikben egy másik felhasználó név is megvolt említve, szintén publikus, szintén híres válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!