Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Törölték a kérdését? (COVID)

Törölték a kérdését? (COVID)

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak érdekel, hogy tegnap hajnal körül volt egy kérdés a Covid-ról, hogy miért nem perelik be a gyógyszergyártó cégeket, meg sok volt az oltott, aki beteg lett utána. (ez állt a kérdésbe, meg erről volt szó).

Nem volt semmi olyan a válaszokban, de a megválaszolt kérdéseim közt nincsen ott, kíváncsi lennék eljut ez a kérdésem az akkori kérdezőhöz :D Meg hogy csinálnak akkor itt ilyet? Hogy törölnek kérdéseket, ami nem is offenzív? (Lehet ez is törölve lesz XD)

2023. jan. 13. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem zavarják, hisz "igazolt mellékhatása, néha előfordul" és ezzel letudják :( A legtöbb gyógyszer utolsó mellékhatása a halál, mégis szedik (jó nyilván sokszor muszáj, de azért szomi, hogy valami nem meggyógyít csak életben tart.)

De legtöbbször nem az emberért vannak az intézkedések, de nem értem ezt hogy nem tanulták meg és nem is kérdőjelezik meg a rendszert o.o És sajni a TÖBBSÉG nem kérdőjelezi meg.

De vannak kellemes példák is, amikor a kisebb közösség tud valamit tenni, hogy jobb legyen >< Ilyenkor olyan jó ezt látni (pl. Svájcba csak azért létrohoztak egy kasszát az áruházba, hogy az idősek elbeszélgethessenek a kiszolgálóval, mert észrevették, hogy szeretnek dumizni, így a sort sem tartják fel és még jól is érzik magukat).

2023. jan. 13. 13:02
 32/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
33%

"24,ezeket a kérdéseket vagy nem jelentették szét a covidtrollok,vagy szimplán saját esetről van szó.Sebaj,menjél jelenteni ezt a kérdést is,mert sérti a covidról szóló narratívát!"

Én nem jelentettem egyetlen ilyen kérdést sem. Sőt... Tetszik, ahogy szénné égetitek magatokat a tudatlanságotokkal. Én ezt mindenképp fenntartanám az utókornak.

"De amúgy érdekes, hogy amiket belinkeltél, azok még fenn vannak."

Miért lenne érdekes? Egyszerűen elhitted, amit el akartál hinni, és nem néztél utána. És véleményt alkotsz tudományos kérdésről. Mert olvastál egy cikket, amiből semmit sem értettél (a cikknek ez volt a célja), ám a konklúziója azt sugallja, hogy valamihez az oltásnak köze van. Persze még az is lehet, hogy maga a cikk, vagy az a cikk, amit alapul vettek nem is arról szólt, de neked azt írták a nálad okosabbak... Mondjuk azok, okosabban vezetik meg a butákat, ez abszolút tény.

"Utolsó bekezdésed: Haha, vicces amúgy XD végülis azokkal is ugyanúgy lehet ölni, max nem szándékosan (jobb esetben). Manapság midnen IS halálos, levegő, víz, föld. Ezzel kb. végig érve a körön."

Igen. Végülis viccnek szántam. Meg megmutatni azt, hogy mennyire nem tudod melyik rendezvényen vagy, mi történik a körülötted lévő világban. Szomorú dolog, hogy sok hozzád hasonló van.

"Nem vagyok ferike"

"Kivételek erősíthetik a szabályt.."

Az a baj, hogy elég sok "kivétel" van. Gyakorlatilag az általad felállított szabály értelmét is veszíti. Ettől lesz hazugság. Esetleg tudatlanság, meggyőzhető vagyok. Nem tudom, hogy melyik a jobb.

2023. jan. 13. 13:32
 33/63 A kérdező kommentje:

#32-es

Nem igazán olvastam el, amiket belinkeltél, de egyből leesett, hogy szkeptikus kérdések a témája, szóval azért írtam, h érdekes h fennmaradtak, csupán ennyi. (Nem mindent a Covidra építünk, van más alantas téma is azon kívül, de ezek szerint válogatva törölnek kérdéseket)

Hát nekem mindegy milyen véleményen vagy, mindenkinek szíve joga, én senkit nem akarok megtéríteni, nem is ezért írtam ki a kérdést és itt csak egy békésebb diskurzus folyik, aminek nagyon örülök :D Igazából sok hozzám hasonló van, de sok hozzád hasonló is. Ki dönti el kinek van igaza, ha egyáltalán van ilyen?

Mind a két oldalról vannak érvek, de valamiért az oltásimádók süketek az oltás szkeptikus dolgokra, pedig ott is vannak dögivel érvek. Mindegy ki mit gondol, a lényeg hogy mint minden gyógyszernek ennek is van mellékhatása, de ezt valamiért nem fogadják el sokan, pedig ez egy normális phenomena, mint az hogy a kipufogó gáz is káros, még se cáfolja senki ezt a tényt.

De örülök amúgy, hogy örömöd leled ezekbe :3 Végülis tényleg vicces miket tudnak összehordani az oltás pártiak, meg a fanatikus oltásellenesek, de más az oltásellenesség és más reálisan látni a dolgokat! Kinek mi.

Köszönöm neked is hogy megosztottad a véleményed :D

2023. jan. 13. 13:47
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Béci!

Taníts minket,tudatlanokat!

Figyelek!

2023. jan. 13. 15:20
 35/63 anonim ***** válasza:
73%
És egyébként mi van akkor,ha az úgynevezett "oltás" "mellékhatása" valójában hatás?Hm?Erre nem gondoltatok?Ja,nem.
2023. jan. 13. 15:24
 36/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
25%

"Kedves Béci!

Taníts minket,tudatlanokat!

Figyelek!"

Sajnálom, de én nem vagyok tanár, ha eddig nem szedtél magadra némi értelmet, akkor már úgyis mindegy.

"És egyébként mi van akkor,ha az úgynevezett "oltás" "mellékhatása" valójában hatás?Hm?Erre nem gondoltatok?Ja,nem."

Csak az alacsony intelligenciával rendelkező kisemberek álma az, hogy ők semmiről sem tehetnek, de a csúnya, gonosz többiek őt megölik, kizsigerelik, kifosztják, felnégyelik, megmérgezik, csipelik, kemtrélezik, agyát(mit???) irányítják, stb. Legfeljebb más a módszer és a végeredmény. Az sajnos egyiknek sem jut eszébe, hogy valamikor rajta múlt bármi is. Egyszerűbb másokra fogni, és félelemben élni. Ettől a bolond csak annyival értelmesebb, hogy ő tudja magáról, hogy bolond.

2023. jan. 13. 17:25
 37/63 A kérdező kommentje:

Lehetne amúgy tudatosabban élni, mindenki venne magának egy több hektárnyi terület földet aztán megteremti magának amit kell. De valljuk be, az emberek elé teszik az árut, és arra kapunk. Az emberek többségének az otthonában van Wifi vagy mobilinternete van; az is 5G sugárzó, de mivel szó nélkül azt is behuzalozták a lakásokba, illetve gyorsabb és a munkát vagy bármit lehet rajta hatékonyan végezni, így persze hogy élünk vele.

Viszont ez nem jelenti, hogy jó is, de nincs más, és amikor júúújj az emberek szeretnének felkelni a rendszer ellen vagy egy bizonyos termék ellen? A kövi a válasz:

-alacsony IQ

-lehet takarodni elfele

-dehogy okoz bajt! kis konteós

stb.

És csomó mindennel ez van, nem csak az általad említettekkel.

Na már most akkor...? Hogy is van ez, hogy könnyebb másokra fogni és nem csinálni semmit? Ha meg is próbálják az emberek, akkor egyből abba ütközik, hogy lehülyézik. "Maradj magadnak kis tudatlan"-jelzőkkel.

Pl. most az akku gyár Debrecenbe; miért egy lakott területre kell telepíteni? :"D A hülye is tudja, hogy mennyire káros hosszútávon a környezetnek, az ott dolgozóknak meg pláne. Akkor jó szándékból teszik olyan helyre, ami több 200 ezer ember által lakott? Mert az ő érdekük?

Még jó, hogy erre összefogott a város (vagy akkor ők is összeesküvők, mert hogy az akku az amúgy hasznos és kell, és mit számít hogy káros, de megbetegít stb..)

2023. jan. 13. 17:58
 38/63 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy félreértés ne essék, én nem vitázom itt XD csak néha hosszúra sikerednek az írásaim, mert szeretek írni.
2023. jan. 13. 17:59
 39/63 anonim ***** válasza:
100%
Tehát,Bécikém,xart sem tudsz,kösz!
2023. jan. 13. 18:15
 40/63 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Tehát,Bécikém,xart sem tudsz,kösz!"

Örülök, hogy te legalább azt tudod.

2023. jan. 13. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!