143 napja iszom folyamatosan minden nap , diszkó/bál/tópartok minden megvolt ,de le kéne állni MIKÉNT kezdjem ?
Elvonók kilőve. Genetikusan bírom apám ugyan ezt csinálta ,de évekig.Testépítő versenyen szerepeltem ,akkor 3 év 10 hónapig nem ittam most ismét :-( 35 éves vagyok.
Elvonó nem segít mert itt ahol lakom csak bezárnak úgy érzem. Annyiból szenvedek inkább itthon.
69 Ez egy élethelyzet így alakult.Nincs sztornó sajnos.
70 Jelenleg jobb ,de a rehabokon és elvonókon is van gyógyszer.Amit utána ambulánsként kap az ember. Tény ördögi kör ez.Vagy az lehet belőle.
71
De pont ezt írtam, hogy nincs gyógyszer egy csomó rehabon!! A Nyírőben (most asszem ismétlem magam) találkoztam olyanokkal, akik az addikton voltak és vették el ezerrel a gyógyszerüket!
72-->
Nyírő Gyula Kórház ingyen van (TB-s) ? Vagy magán most nézem az oldalukat jó sok orvos van. Fizetősnek nézem.
73
Persze, hogy ingyen van. És országos ellátást adnak. Az addikton három addikt osztály is van (Minnesota, sima, pszichiátria és addikt 2 in 1).
74
Csoda ,hogy 1 ilyen magas kvalitású intézmény működik TB-re is.
Nagyon jó hely lehet.
Végigolvastam a weboldalukat tegnap amikor ezt a Kórházat említetted.
75
Bizony. Sztem nagyon jó hely.
Semmi extra , nyomott hangulat ,de elvagyok dolgozgatok ,edzegetek ismét.
Depressziós vagyok ,de már megszoktam.
Testileg jól vagyok röviden. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!