Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 143 napja iszom folyamatosan...

143 napja iszom folyamatosan minden nap , diszkó/bál/tópartok minden megvolt ,de le kéne állni MIKÉNT kezdjem ?

Figyelt kérdés

Elvonók kilőve. Genetikusan bírom apám ugyan ezt csinálta ,de évekig.Testépítő versenyen szerepeltem ,akkor 3 év 10 hónapig nem ittam most ismét :-( 35 éves vagyok.

Elvonó nem segít mert itt ahol lakom csak bezárnak úgy érzem. Annyiból szenvedek inkább itthon.

2022. okt. 17. 23:29
 61/92 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok neked is.
2022. okt. 24. 09:30
 62/92 anonim ***** válasza:
53%

61

Köszönöm. :)

2022. okt. 24. 09:42
 63/92 A kérdező kommentje:
Magasságot is nehéz legyőzni ! Olyan furcsa egy méteres palló vagy sétalap 50 méterben csak 15 centinek érződik. Egyszer dolgoztam olyan magasban. Durva volt ,tehát gratulálok !
2022. okt. 24. 23:10
 64/92 anonim ***** válasza:
100%

63

Köszi szépen!

Na, hogy állsz? Javul vmit a helyzet? Van vmi olyasmi, amit találhatsz, ami vagy aki miatt érdemes lenne leállnod az ivással?

2022. okt. 25. 09:06
 65/92 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

Én is hasonló cipőben jártam, csak nekem 3 év alatt volt max 10 tiszta napom, a többin mind szintet tartottam, mellette szerencsejátékoztam is, minden egyes nap amikor megtehettem. Számomra a változást az hozta, hogy felfüggesztett szabadságvesztés próbaidejét töltöm második ittas vezetésért, aztán rá pár hónappal később pedig eltört a bokám, ez is az alkoholnak köszönhetően. Mivel már többször estem el, én ezeket egy jelnek vettem és kértem segítséget. Jelenleg 185 napja vagyok józan, önsegítő csoportoknak járok és élem a programjait a mindennapokban. Kell a mélypont, hogy az ember észre vegye, hogy valami nagy gáz van. Van, akinek sikerül még erre az életében rá jönnie, van, akinek sajnos nem. Nem szégyen segítséget kérni. Csak a mai nap!

2022. okt. 25. 10:19
 66/92 anonim ***** válasza:
100%

Szeretettel gratulálok minden józanodónak!

Kérdező: kérdés, hogy állsz? Nem ittál azóta? Nem vagy rosszul?

Jó lenne, ha mindent elmondanál a háziorvosoddal, s megtanácskoznátok, kell-e neked terápia.

Amúgy meg én is azt mondom: mélypont/kimondani magadnak, hogy alkoholbeteg vagy (ezt nem én mondom, bocs... majd te kimondod magadnak, ha szerinted igaz. Ha nem, akkor meg nem.) - segítségkérés - önsegítő csoportba járás/program elkezdése vagy ha kell, terápia/kórház.

Engem a program tart életben. Hidd el, van más út, van szabadulás.

2022. okt. 25. 21:19
 67/92 A kérdező kommentje:

Üdv mindenkinek. 145 napig ittam és abbahagytam. Onnét napi fél szem Tramadolol-t(150mg) szedek súlyzós edzéseket csinálok könnyűeket-rövideket egyenlőre.

Ami miatt nem eshetek vissza 6 ügyben vagyok gyanúsított,ez 6 különböző időpont. Nem szeretnék részegen előzetes letartóztatásba kerülni.Képben kell maradnom ,nézem át az iratokat.Ez tart józanul.Nem komoly ügyek ,de ügyek.Nem akarok senkivel összeállni ,magam miatt józanodtam ki ,és magam miatt maradok az.Úgy néztem aki napokat számol azoknak tényleg sikerül le állni legyen az bármi is. Ott van akarat.És ahol akarat van ott út is van !

2022. okt. 27. 01:02
 68/92 anonim ***** válasza:
Kitartást
2022. okt. 27. 02:07
 69/92 anonim ***** válasza:
100%

67

Az jó, hogy saját magad miatt akarsz józan lenni. Itt viszont ezt írod: "Ami miatt nem eshetek vissza 6 ügyben vagyok gyanúsított,ez 6 különböző időpont. Nem szeretnék részegen előzetes letartóztatásba kerülni.Képben kell maradnom ,nézem át az iratokat.Ez tart józanul.Nem komoly ügyek ,de ügyek.Nem akarok senkivel összeállni ,magam miatt józanodtam ki ,és magam miatt maradok az." Tehát olyan okokból akarsz józan maradni, ami egy dolog ELKERÜLÉSE miatt van, nem egy dolog ÉRDEKÉBEN.

Őszintén mondom, keress közösséget (12 lépéses AA-t, nagyon sok helyen vannak az országban plusz vannak online csoportok is), mert kell a közösség, ami később is megtart.

2022. okt. 27. 07:53
 70/92 anonim ***** válasza:
100%

65-ös vagyok

Ismerek személyesen olyan felépülő alkoholistát, aki amint abba hagyta az alkoholt, azonnal megemelte a gyógyszer adagját. 13 évig nem tudta lerakni, csak kemény rehabilitációval/terápiával. A gyógyszerről való leszokás jár a legkutyább elvonási tünetekkel, az idegrendszeredről van szó. Én személy szerint sosem szedtem be gyógyszert, amiért hálás vagyok, de aki körülöttem elmondta milyen volt a terápia és hogy még most is fél év után is milyen rosszul érzi magát... Hát ha te úgy gondolod gyógyszerrel jobb, akkor tégy úgy. De nehéz lejönni róla.

Áldás békesség.

2022. okt. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!